• Свеж
ТОАЛЕТНА Четка ЗА Тоалет ЗУКЕМС Четка За Тоалет,Долга Рачка, Длабоко Чистење,Издржливи Влакна За Длабоко Чистење Компактна Четка За Бања Заштедете Простор Добар З?
zoom_in

ТОАЛЕТНА Четка ЗА Тоалет ЗУКЕМС Четка За Тоалет,Долга Рачка, Длабоко Чистење,Издржливи Влакна За Длабоко Чистење Компактна Четка За Бања Заштедете

DEN 1016.00

Стока
check Во продавницата

Четката за тоалет со долга рачка, исто така, може да спречи валкање на вашите раце за време на чистењето *ЗАМИСЛЕНА ГОЛЕМИНА : секоја Е висока 19", Тежи околу 6,5 унци. #Не-Гребење Тпр Материјал Влакната : Пилинзи и ги отстранува дамките на површината на најблиската столица лесно со мали гребнатини; помала веројатност да се истроши, издржлив и цврст. Покрај тоа, широкиот простор на влакната на главата на четката за тоалет може лесно да се исплакне и да не се лепи на косата. Брзо И ЕФИКАСНО ЧИСТЕЊЕ : Удобен дизајн на рачката што не се лизга .Нема потреба да притискате за совршено чистење. Меките влакна на четката бараат нежно чистење без напор. Тоа ќе ви заштеди време и ќе ви помогне лесно да ја исчистите бањата. Глава На Четка што може да се пере : нема да Се извалка, главата на четката брзо се суши по чистењето на тоалетот, нема места за криење дамки. Материјал : АБС ПП(рачка), Пп (влакна од четка)Димензии На Производот : Вклучен е пакет ОД 19,6 инчи : 1 тоалетна Четкабојка : Сина , Зелена, Розова Тежина : 6,5 унцикарактеристики : Одлично За Мали Простори, Лесен за Употреба, заштита на животната средина.

Поврзани производи..