• Свеж
Инхантна кука за дизајн на сапун за сапун за сапун за еднократно вакуум морон без држач за дупчење сапун
zoom_in

Инхантна кука за дизајн на сапун за сапун за сапун за еднократно вакуум морон без држач за дупчење сапун

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Дизајн на кука : Обезбедува кука за висечки уреди за бања и кујна, многу погодно за секојдневниот живот Повторена употреба : Извадете го пијалок и измијте го чиста со вода, а потоа исушете го природно, може да се користи повеќе пати. Лесна инсталација : Нема алатки, без дупчење, без завртки, чаша за вшмукување вакуум може да го направи нашиот сапун за сапун силно и стабилно да се adsorpted на идот. Забелешка : Чашите за вакуум за вшмукување нема да работат на не-мазни, или порозни, груби, правливи површини wallsидови. Проверете дали wallидот поддржува чаша за вакуумско вшмукување. Чувајте подалеку од мијалник за влага, совршен држач за сад за сапун сапун направете сапун да остане сув. Избегнувајте одгледување земја за бактерии. Одлично сапун сапун со мозоци. Дизајн на кука : Обезбедува кука за висечки уреди за бања и кујна, многу погодно за секојдневниот живот. Повторена употреба : Извадете го пијалок и измијте го чиста со вода, а потоа исушете го природно, може да се користи повеќе пати. Лесна инсталација : Нема алатки, без дупчење, без завртки, чаша за вшмукување вакуум може да го направи нашиот сапун за сапун силно и стабилно да се adsorpted на идот. Забелешка : Чашите за вакуум за вшмукување нема да работат на не-мазни, или порозни, груби, правливи површини wallsидови. Проверете дали wallидот поддржува чаша за вакуумско вшмукување. Чувајте подалеку од мијалник за влага, совршен држач за сад за сапун сапун направете сапун да остане сув. Избегнувајте одгледување земја за бактерии. Одлично сапун сапун со мозоци. Спецификација на производот : *Водоотпорен *Не е потребно дупчење *Ултра-силен, вакуум вшмукување на вакуум *Тежина : 69g *Материјал : PVC+ABS *Вшмукување Дијаметар на чаша : 7см *Сапун Големина : 14 *9см *Пакет Вклучен : 1 x Сапун Карактеристики на држачот на садот : * Совршен за употреба во бањата, кујната или алиштата, создава простор за складирање на дофат.

* Waterproof:
* No Drilling Required:
* Ultra-Strong, Non-Slip Vacuum Suction:
*Weight:
69g
*Material:
PVC+ABS
*Suction cup diameter:
7CM
*Soap box size:
14 * 9CM
*Package Included:
1 x Soap Dish Holder
Features:
* Perfect for use in the bathroom, kitchen or laundry, creates storage space within easy reach.:
* Strong suction cup system provides maximum suction and requires no tools for installation.:
* Easy to remove and reapply on smooth, clean surfaces. Will not adhere on porous or matte-finish surfaces or across grout lines.:
*Soap holder provides a hook for hanging bath and kitchen appliances, very convenient for daily life.:
tags:
soap holder, soap box soap basket, soap bar holdersoap cup, soap dishNo Drilling Soap Holder,Adhesive soap boxWall-mounted soap box, Seamless soap boxAdhesive soap holder,Adhesive soap basket,Adhesive soap cup

Поврзани производи..