• Свеж
Ahenque Екстра Мека&засилувач; Долго Високо Абсорбента Крем Базирани Шарени Чиста Памучна Крпа За Чај, Рака/Лице/Коса Пешкир, Пакет На 2 Рака-Разбојуваат турски памук Ч?
zoom_in

Ahenque Екстра Мека&засилувач; Долго Високо Абсорбента Крем Базирани Шарени Чиста Памучна Крпа За Чај, Рака/Лице/Коса Пешкир, Пакет На 2 Рака-Разбојуваат

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

РАЧНО РАЗБОЈНА И ЛЕСНА И ИЗДРЖЛИВА И ДОЛГА ПАМУЧНА КРПА За БРЗО СУШЕЊЕ, Овие пакувања од 2 крпи се разбојуваат со традиционален метод за да бидат поцврсти, полесни, потенки и впивачки По секое перење, крпите ќе бидат поапсорбентни, побрзо сушење додека го одржуваат својот совршен прв изглед подолг период. Ќе ви се допадне мекоста и чувството на текстурата!. БЕЗВРЕМЕНСКИ ИЗГЛЕД И АВТЕНТИЧЕН ДОПИР СО нивната крем боја и минимален дизајн на шарени модели и реси, тие прекрасно ја комплетираат вашата кујна, декор за бања со автентичен и безвременски допир. РАЗНОВИДНА УПОТРЕБА можете да ги користите вашите крпи како крпи за чај во вашата кујна или да ги користите како крпи за гости или крпи за раце/коса/лице за себе во бањи. Одлична идеја за подарок за себе, автентична идеја за подарок за домаќинство/Божиќ/свадба или некој посебен настан!. ГОЛЕМИНА И МАТЕРИЈАЛ И Боја Големина На Крпа без реси : 21х35 инчи (53х90 см), Големина На Крпа со раб : 22х39, 4 инчи (56х100 см), Изработена од 100% чист турски Памук. Крем Базиран Со Црвени Ленти (Обратни странични ленти се посветла боја). Чистите памучни крпи стануваат помеки и поапсорбирачки со секое перење. Ве молиме измијте го и испеглајте го според упатствата за нега пред првата употреба за да омекнете и да го направите повеќе апсорбирачки! Инструкции за нега : Машинско перење на макс 86е ~ 30 °C, Не избелувајте, Исушете на низок/среден циклус. РАЧНО РАЗБОЈНА И ЛЕСНА И ИЗДРЖЛИВА И ДОЛГА ПАМУЧНА КРПА За БРЗО СУШЕЊЕ, Овие пакувања од 2 крпи се разбојуваат со традиционален метод за да бидат поцврсти, полесни, потенки и впивачки. По секое перење, крпите ќе бидат поапсорбентни, побрзо сушење додека го одржуваат својот совршен прв изглед подолг период. Ќе ви се допадне мекоста и чувството на текстурата!. БЕЗВРЕМЕНСКИ ИЗГЛЕД И АВТЕНТИЧЕН ДОПИР СО нивната крем боја и минимален дизајн на шарени модели и реси, тие прекрасно ја комплетираат вашата кујна, декор за бања со автентичен и безвременски допир.

Поврзани производи..