• Свеж
Оникс Постелнина Крпи За Капење Бели 22х44, Чисти Памучни Крпи за Капење во пакување од 6, Луксузни Бели Крпи За Капење, спа &засилувач; Крпи За Теретана За Бања За Секо?
zoom_in

Оникс Постелнина Крпи За Капење Бели 22х44, Чисти Памучни Крпи за Капење во пакување од 6, Луксузни Бели Крпи За Капење, спа &засилувач;

DEN 383.84

Стока
check Во продавницата

ПОКРИЈТЕ се ВО ЛУКСУЗ со 100% Памучни Мали Крпи за Капење кои се со мала тежина и многу впиваат, како и меки и издржливи Овие крпи за капење се составени од памучна ткаенина која е стручно ткаена за да одржува мека мекост што е убава на вашата кожа. ПАКЕТ ОД 6 БЕЛИ КРПИ секоја со димензии 22 на 44 инчи и погоден за употреба речиси насекаде. Крпите за капење богати со памук се идеални за повеќекратна употреба. КРПИТЕ ЗА ХОТЕЛИ И ТЕРЕТАНИ се идеални за употреба дома, во бањата, салонот, одморалиштето, базените, хотелите, мотелите и салата. Добијте помеки крпи за бања со секое перење, спакувајте малку во торбата за теретана кога се потите и оставете малку во гостинската соба од високата класа. ДНЕВНА УПОТРЕБА КРПА за КАПЕЊЕ нуди луксуз да го трансформирате вашиот дом во удобна оаза која ќе трае подолго и ќе го збогати вашиот животен стил. Пакетот од 6 крпи за капење е 22 х 44 инчи и е двојно зашиен за издржливост. Цврсто ткаена крпа овозможува влагата брзо да излезе од вашето тело, за да можете да уживате во неговата мекост и издржливост. МЕТОДИ за ПЕРЕЊЕ НА вашите крпи за капење е да ги миете крпите во ладна вода откако ќе ги користите за прв пат. Овие крпи за бања може да се мијат во машината. За да избегнете пренесување на влакненца на вашата облека, измијте ги овие крпи во машина со слични бои или подобро, измијте ги одделно. број на единици : 6. ПОКРИЈТЕ се ВО ЛУКСУЗ со 100% Памучни Мали Крпи за Капење кои се со мала тежина и многу впиваат, како и меки и издржливи. Овие крпи за капење се составени од памучна ткаенина која е стручно ткаена за да одржува мека мекост што е убава на вашата кожа. ПАКЕТ ОД 6 БЕЛИ КРПИ секоја со димензии 22 на 44 инчи и погоден за употреба речиси насекаде. Крпите за капење богати со памук се идеални за повеќекратна употреба. КРПИТЕ ЗА ХОТЕЛИ И ТЕРЕТАНИ се идеални за употреба дома, во бањата, салонот, одморалиштето, базените, хотелите, мотелите и салата. Добијте помеки крпи за бања со секое перење, спакувајте малку во торбата за теретана кога се потите и оставете малку во гостинската соба од високата класа. ДНЕВНА УПОТРЕБА КРПА за КАПЕЊЕ нуди луксуз да го трансформирате вашиот дом во удобна оаза која ќе трае подолго и ќе го збогати вашиот животен стил. Пакетот од 6 крпи за капење е 22 х 44 инчи и е двојно зашиен за издржливост. Цврсто ткаена крпа овозможува влагата брзо да излезе од вашето тело, за да можете да уживате во неговата мекост и издржливост. МЕТОДИ за ПЕРЕЊЕ НА вашите крпи за капење е да ги миете крпите во ладна вода откако ќе ги користите за прв пат. Овие крпи за бања може да се мијат во машината.

Поврзани производи..