• Свеж
Сад за Сапуница 2 пакување, Држач За Керамички Сапун, Мермер Што Само Одводнува, Изгледаат Садови За Бел Сапун Во Форма на Лист За Бања, Држач За Сапун, Лесен За Чисте?
zoom_in

Сад за Сапуница 2 пакување, Држач За Керамички Сапун, Мермер Што Само Одводнува, Изгледаат Садови За Бел Сапун Во Форма на Лист За Бања,

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

?●САМО-ОДВОДЕН БИОНИЧКИ ДИЗАЈН●дизајнот на нашите садови за сапуница е Инспириран од лисја од лотос, коси дизајн од 45° и подобри перформанси на дренажа Чувајте го вашиот сапун сув и намалете го отпадот. Држачот за керамички сапун тежи 0,56 фунти. Садот за порцелански сапун може да собере 5 инчи х 3 инчи сапун. Забелешка : овој производ нема вшмукување чаша. ?●ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ДРЖАЧ за САДОВИ за САПУНИЦА+ овој 2 пакување керамички садови за сапун со дренажа може да собере сапун, сунѓери, четки за садови, жилети и многу повеќе. Совршено е за бања, кујна, туш, перална или кал. Ќе изгледа одлично во секој дом!. ?●ВИСОКОКВАЛИТЕТНО ЈАДЕЊЕ со КЕРАМИЧКИ САПУН ● овој држач за сапун за бања само-одводнување е изработен од висококвалитетна керамика. Садовите со керамички сапун се потешки од силика гелот и нема лесно да се лизгаат. Тој е квалитетен, така што никогаш нема да биде мувлосан како силика гел и може да се користи многу години!. ?€ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ q оваа само-одводна сапунска чинија е лесна за чистење. Можете безбедно да поставите држач за сапун на работ од бањата или кујнскиот мијалник или кадата. садот за сапун е доста стабилен кога ќе ставите сапун на него. Нема да падне ако нежно го притиснете, обезбедувајќи поголема стабилност од оние пластични. ?●ОДЛИЧЕН ПОДАРОК ПОДАРОК ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА и ЧИСТОТА ● Прекрасен и убав држач за мермерен сапун за само-одводнување додава чист изглед во вашата бања, туш кабина, кујна итн. Ова јадење со сапун ќе биде одличен подарок за затоплување на куќата, свадба или која било друга пригода. ?Она Што Го Добивате Е Керамички Сапунски Сад х 2, нашата безгрижна 24-месечна гаранција и пријателска услуга за клиентите. Нашиот држач за сапун е различен од обичниот држач за сапун, го прифаќаме дизајнот на обликот на листот, што прави водата да тече природно надолу и го одржува сапунот сув цело време.

Поврзани производи..