• Свеж
PATKAW Десктоп Штанд Десктоп Стојат Фен За Коса За Домашни миленици Држач За Фен За Коса За Кучиња Држач За Фен Без Раце Држач За Држач За Фен: Држач За Закачалка За Држ?
zoom_in

PATKAW Десктоп Штанд Десктоп Стојат Фен За Коса За Домашни миленици Држач За Фен За Коса За Кучиња Држач За Фен Без Раце Држач

DEN 296.32

Стока
check Во продавницата

Држач за Фен За Чешлање кучиња нашата решетка за фен за коса е изработена од врвен материјал, толку многу тврд и издржлив Држач За Дувалка За Чешлање кучиња можете исто така да го користите за чешлање и дување на косата на вашето домашно милениче во исто време, со практичен дизајн. Складирање На фен За коса Погоден За складирање на повеќето видови фен за коса. Тоа ќе ги задоволи вашите потреби. Држач за Пегла за коса многу лесно се поправа фен за коса, а не лесно се лизга, што може да ви донесе добро искуство. Закачалка За фен За коса оваа одлична изведба и практична решетка за фен за домашни миленици секогаш ни е обезбедена. Пакет Листа 1 х Карактеристики на решетката За фен За коса - Материјал : Пластика, нерѓосувачки челик. - Тоа може да биде организатор за фен за коса кога не е во употреба, исто така може да се користи за складирање на други алатки. - Лесен за инсталирање и ракување, може цврсто да го држи вашиот фен во која било положба. - Држач за фен за коса без раце за сушење, виткање и стилизирање на домашни миленици. - Големина : Околу 30, 00Х13, 00Х13, 00см/ 11, 79Х5, 11Х5, 11 инчи. - Нашата решетка за фен за коса е изработена од врвен материјал, толку многу тврд и издржлив. - Погоден за многу видови фен за коса, дизајнот без раце ви овозможува лесно да направите различни фризури.

Поврзани производи..