• Свеж
ЗРСЈ Стилска Едноставност Автоматски Диспензер За Сапун Течен Диспензер За Миење Садови Индукциски Дозер За Сапун За Пена Бесконтактен Водоотпорен Електричен Ин?
zoom_in

ЗРСЈ Стилска Едноставност Автоматски Диспензер За Сапун Течен Диспензер За Миење Садови Индукциски Дозер За Сапун За Пена Бесконтактен Водоотпорен

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

●Голем капацитет : миењето раце со течност за сапун може да ги отстрани бактериите на рацете, што е еден од најважните чекори што можеме да ги избегнеме за да се разболиме и да ги шириме бактериите на другите и да спречиме инфекција Големиот капацитет избегнува честа замена на сапун, што може да донесе погодност за вашето семејство. ●Погоден за сите видови течности за сапун : компатибилен со разни течности како што се средство за дезинфекција на раце и шампон, а исто така погоден за гел за туширање и средство за дезинфекција. ●Дизајн монтиран на ѕид : диспензерот за сапун е дизајниран да биде фиксиран на ѕидот, вклучувајќи додатоци за инсталација, лесен за инсталирање и заштеда на простор. ●Интелигентен инфрацрвен сензор : вградениот чувствителен инфрацрвен сензор може автоматски да идентификува и испушта течност за сапун, без притискање или допирање на диспензерот, без контакт за да избегне вкрстена инфекција на бактерии. ●По продажбата : Доколку има некакви дефекти во примените производи, можете да ја контактирате нашата услуга за клиенти во секое време, имаме 24-часовна онлајн услуга. Ако истурите густа течност, додадете соодветна вода за разредување за да обезбедите правилно празнење.Висок капацитет, мала потрошувачка, неиритирачки состојки, пријателски за кожата и не иритирачки.Материјал : целиот диспензер за сапун е изработен од висококвалитетни и еколошки материјали, со одлична издржливост, отпорност на удар и долг работен век.спецификација : Тип : автоматско дозирање на сапун : 102*84*205.

Type:
Automatic soap dispenser
Size:
102*84*205.4mm-
Liquid bottle capacity:
260ml-
It can be used in toilets and shower rooms in hotels, inns, homes, etc. It can be used in liquids such as hand sanitizer, shower gel, shampoo and detergent, and is suitable for various liquid soaps.:
This product has a built-in infrared smart sensor. Once you put down your hands, tableware, etc., the soap will automatically fall off. Fully automatic contactless operation to avoid the second cross infection.:
Note:
Due to manual measurement, the size has an error of 1-3 mm.
Due to differences in light and screen, the color of the project may be slightly different from the picture.:
The body of the soap dispenser is designed with a transparent window, which can easily show you the internal volume of the soap in real time, avoiding the problem of insufficient soap :

Поврзани производи..