• Свеж
Диспензерот За Хартиена Чаша Монтиран на ѕид Држач За Влечење Чаши За Еднократна Употреба Дозер За Чаши За Чаши За Домашна Канцеларија Кутии За Складирање Вино Во ?
zoom_in

Диспензерот За Хартиена Чаша Монтиран на ѕид Држач За Влечење Чаши За Еднократна Употреба Дозер За Чаши За Чаши За Домашна Канцеларија

DEN 768.00

Стока
check Во продавницата

Диспензерот За Чаши е Изработен од Тврди Стомачни Пластични И Тврдо Проѕирен КОМПЈУТЕР Дебел Материјал, Силен, Но Лесен, Топлина. Санитарни Капачиња : Горниот Дел Од Диспензерот За Хартиена Чаша Монтиран На Ѕид Е Обезбеден Со Дизајн На Санитарни Капачиња. Тоа Може Хартиената Чаша Од Прашина, А Исто Така И Водата Од Мокрење На Чашата. Широка Употреба : Држи 35-40 Чаши, Овој Диспензер За Чаши За Вода Одговара На Пластични Чаши За Еднократна Употреба Од 3-5 Унци. Идеален за Домови, Кујни, Балкони, Канцеларии, Ресторани за самопослужување, Спортски Сали и Други Места што Можат да се Користат. Само Отворете Го Капакот На Горниот Дел Од Диспензерот За Чаши За Да Ги Ставите Хартиените Чаши, Полесно Да Ја Организирате И Чувате Чашата. Диспензерот За Хартиена Чаша Монтиран на ѕид Држач За Влечење Чаши За Еднократна Употреба Дозер За Чаши За Чаши За Домашна Канцеларија Во Теретана Кутии За Складирање Вино : Излупете го заштитниот слој на лепилото, потоа залепете го на мазна и научете ја површината, подобро оставете го 24 часа за подобра лепливост.

Поврзани производи..