• Свеж
Четка За Тоалет Четка За Тоалет Четка За Тоалет Четки И Држачи Рачка Од Нерѓосувачки Челик Тоалетна Четка Комплет Бања WC Целосна Затворена Четка За Тоалетна Четка ?
zoom_in

Четка За Тоалет Четка За Тоалет Четка За Тоалет Четки И Држачи Рачка Од Нерѓосувачки Челик Тоалетна Четка Комплет Бања WC Целосна Затворена

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

●Елегантен и МОДЕРЕН ДИЗАЈН ● Зошто да ја изберете нашата четка за Тоалет? Тоа не е само алатка, туку и повеќе како декор за бања Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. ● Држачот за четка за тоалет е изработен од нерѓосувачки челик. Тој е издржлив, отпорен на корозија, не ' рѓосува, отпорен на високи температури, безопасен и има долг работен век. € Полукружни можат да го отворат и затворат капакот, нежно затворете автоматски - погодно. € ИНСТАЛАЦИЈА : ѕид монтиран.Лесно за install.No потребни се упатства за завршување на инсталацијата. Го вклучува целиот хардвер потребен за инсталација. ●Четката има чиста форма и може длабоко да се исчисти на рабовите и другите тешко достапни локации. ●Елегантен и МОДЕРЕН ДИЗАЈН ● Зошто да ја изберете нашата четка за Тоалет? Тоа не е само алатка, туку и повеќе како декор за бања. Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. ● Држачот за четка за тоалет е изработен од нерѓосувачки челик. Тој е издржлив, отпорен на корозија, не ' рѓосува, отпорен на високи температури, безопасен и има долг работен век. € Полукружни можат да го отворат и затворат капакот, нежно затворете автоматски - погодно. € ИНСТАЛАЦИЈА : ѕид монтиран.Лесно за install.No потребни се упатства за завршување на инсталацијата. Го вклучува целиот хардвер потребен за инсталација. ●Четката има чиста форма и може длабоко да се исчисти на рабовите и другите тешко достапни локации. MRXFN_ ИЗДРЖЛИВА И ЕФИКАСНА Четка за Четка за Четка може да го исчисти вашиот тоалет 360 длабоко и лесно да стигне до секој дел од него,како што е делот под раб.

Поврзани производи..