• Свеж
LXDZXY Столици, Преклопен Ѕид Туш Столици Ѕид Монтирани Дрвени Преклопен Туш Седиште Дрво Промена Чевли Столче Нерѓосувачки Челик Заграда За Анти Лизга Туш Седиште Т?
zoom_in

LXDZXY Столици, Преклопен Ѕид Туш Столици Ѕид Монтирани Дрвени Преклопен Туш Седиште Дрво Промена Чевли Столче Нерѓосувачки

DEN 368.00

Стока
check Во продавницата

[Силна Стабилност]Цврста и Безбедност!Тешкиот Дизајн Обезбедува Голема Носивост Максимална Носивост До 160 килограми!Компактно се преклопува На Ѕидот за Да Одговара На Малите Простории за Бања и Туширање. [Висококвалитетни Материјали]Таблата За Седишта На Овој Производ Е Изработена Од Чисти Летви Од Црвено Дрво, А Потпората подолу Е Изработена од Држачи од нерѓосувачки Челик. Структурата е Цврста и Лесна за Инсталирање. Неискористените Можат да се Преклопат, Да Не Заземаат Простор и Да Имаат Долг Работен Век. [Највисока Јачина И Издржливост]Столицата За Туширање е Произведена според Стандарди Кои Обезбедуваат Најголема Цврстина и Издржливост Во Влажни Средини, Столицата За Туширање Е Погодна И за Интензивна Употреба Во Хотели. [Предност]Силна И Удобна Табла За Капење Со Брз Дизајн На Одводнување, Летвите Се Целосно Запечатени Наспроти Навлегувањето На Вода. [Широка Примена]Овој Производ Има Широк Спектар На Намени, Погоден За Инсталација и Употреба во Туш Кабини, Бањи, Соблекувални, Болници, Домови за Стари лица, Домови и Други Места.Идеален за Постари Лица, Баби и Дедовци, Инвалиди или Лица со Намалена Подвижност. [Силна Стабилност]Цврста и Безбедност!Тешкиот Дизајн Обезбедува Голема Носивост. Максимална Носивост До 160 килограми!Компактно се преклопува На Ѕидот за Да Одговара На Малите Простории за Бања и Туширање. [Висококвалитетни Материјали]Таблата За Седишта На Овој Производ Е Изработена Од Чисти Летви Од Црвено Дрво, А Потпората подолу Е Изработена од Држачи од нерѓосувачки Челик. Структурата е Цврста и Лесна за Инсталирање. Неискористените Можат да се Преклопат, Да Не Заземаат Простор и Да Имаат Долг Работен Век.

Item Type:
Wall Mounted Shower Seat
Colour:
Brown
Meterial:
Wood and Stainless Steel
Weight Capacity:
160Kg
Package Includes:
1 X Solid Wood Wall Stool :

Поврзани производи..