• Свеж
Беноте Игла Пенкало За Екран На Допир, Фин Врв Игла Со Гумен Врв Врв На Дискот Висока Чувствителност Цртање Пишување Таблет Пенкало за ipad, iPhone, Apple, Android, hp Chromebook, Теле?
zoom_in

Беноте Игла Пенкало За Екран На Допир, Фин Врв Игла Со Гумен Врв Врв На Дискот Висока Чувствителност Цртање Пишување Таблет

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Пенкало За Игла за Прецизност и Чувствителност За Екран На Допир : пенкало за игла со фин врв Со Проѕирен Врв На Дискот + врв на Влакна од Стадо + гумен врв Транспарентното игла на дискот обезбедува многу подобра флексибилност и точност , можете да видите на екранот каде точно покажувате. Врвот на влакната од стадото и гуменото пенкало обезбедуваат точност на екранот на допир, го штитат уредот од гребнатини, непречено движење и висока чувствителност. Елегантен Дизајн Пенкало На Допир : деликатно тело од алуминиумско пенкало и увезени материјали за силиконски проводници, лесен дизајн и долг работен век. Беноте игла пенкало одлично за дете / студент / канцелариски персонал /наставник цртање, пишување, преработка на фотографии, играње игри, правење графички уметности или истакнување текст во книга. Универзално Игла : овој молив за игла е широк за користење за повеќето капацитивни уреди со екран на допир. Компатибилен Со apple i Pad, i Pad Mini, i Phone, Поттикне, Поттикне Оган, Поттикне Paperwhite Android Таблети, Андроид Телефони, Samsung Galaxy, е - читачи, Паметен Телефон и повеќе други. Преносливо Капацитивно Пенкало : врвот на дискот За Замена и врвот на влакната се кријат во внатрешноста на капачето на пенкалото, може да бидете сигурни дека можете да го користите пенкалото кога ќе се скршат или изгубат врвовите.

Поврзани производи..