• Свеж
Otterbox безжична табла за автомобили и монтирање на шофершајбната за магсафе, силна магнетна усогласување и прицврстување со Magsafe, лесно прилагодлив и безбеден дизај?
zoom_in

Otterbox безжична табла за автомобили и монтирање на шофершајбната за магсафе, силна магнетна усогласување и прицврстување со Magsafe,

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Прикачете ја монтирањето на Dash/Whindshield Car за Magsafe на вашиот автомобил или шофершајбната и кликнете на вашиот otterbox кутија или i Phone што работи со технологијата Apple Magsafe Монтирањето на автомобилот Otterbox/шофершајбната за Magsafe лесно се прилагодува за оптимално гледање и пристап. Силна магнетна усогласување и приврзаност, го држи телефонот безбедно во позициите на пејзаж и портрет. За најдобро искуство и заштита, приложете се на Otterbox за Magsafe Case : Defender XT Series, Slim Series, Symettry+ Series, Slim and Sturdy Series, Fre со Magsafe. Otterbox Performance Car Dash/Whindsthield Mount for Magsafe. Otterbox Performance Car Dash/Whindsthield Mount for Magsafe. Донесувањето на вашиот телефон заедно со погон е привремено со монтирање на автомобили за перформанси на Otterbox и монтирање на шофершајбната за Magsafe. Монтирањето на автомобилот Dash & Whindsthield е корисен додаток на вашиот otterbox кутија или телефон што работи со Apple Magsafe Technology. Лесно прилагодливата монтажа го кликнува вашиот телефон на место и го чува безбедно каде и да ве однесе патот. Направете го Car Dash & Whindsthield Mount што мора да имате во вашата колекција додатоци на Otterbox Magsafe.

Поврзани производи..