• Свеж
ДСФЕОИГИ СМАРТФОНСКИ СМАРТФОНСКИ ТРИПОПОНСКИ МОНДЕР МОНД АДАПТЕР СО СОСТОЈБА СЛЕДЕН СТЕМП и МИНИ ТРИПОД за видео во живо
zoom_in

ДСФЕОИГИ СМАРТФОНСКИ СМАРТФОНСКИ ТРИПОПОНСКИ МОНДЕР МОНД АДАПТЕР СО СОСТОЈБА СЛЕДЕН СТЕМП и МИНИ ТРИПОД за видео во живо

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Десктоп мини статив се совпаѓа со 360 степени ротирачки клип за мобилен телефон за лесно да го снимате вашиот блог Мал и лесен, комплетот за адаптер за монтирање на држачот за мобилни телефони е лесен за префрлување помеѓу рачно снимање или снимање на работната површина. Десктоп статив со стандардна завртка од 1/4 инчи, може да се прошири на повеќе додатоци за фотографија. Универзалниот држач за ротирање на мобилниот телефон може слободно да го прилагоди аголот од 360 ° и може да одржи мобилен телефон со ширина од 5,8-8,5 см / 2. Користејќи висок квалитет на ABS материјал, телефонскиот клип е мазен, без остри агли и нема да ви го почеша телефонот. Десктоп мини статив се совпаѓа со 360 степени ротирачки клип за мобилен телефон за лесно да го снимате вашиот блог. Мал и лесен, комплетот за адаптер за монтирање на држачот за мобилни телефони е лесен за префрлување помеѓу рачно снимање или снимање на работната површина. Десктоп статив со стандардна завртка од 1/4 инчи, може да се прошири на повеќе додатоци за фотографија. Универзалниот држач за ротирање на мобилниот телефон може слободно да го прилагоди аголот од 360 ° и може да одржи мобилен телефон со ширина од 5,8-8,5 см / 2. Користејќи висок квалитет на ABS материјал, телефонскиот клип е мазен, без остри агли и нема да ви го почеша телефонот. Десктоп мини статив се совпаѓа со ротирачки клип за мобилни телефони од 360 степени за лесно да го снимате вашиот vlog.small и светло, сетот за адаптер за монтирање на држачот за мобилни телефони е лесен за префрлување помеѓу рачното снимање или снимањето на работната површина. Завртки, може да се прошири на повеќе додатоци за фотографија. Универзалниот ротирачки држач за мобилни телефони може слободно да го прилагоди аголот од 360 ° и може да одржи мобилен телефон со ширина од 5,8-8,5 см / 2.

Item Type:
Cell Phone Holder Mount Adapter Set
Material:
ABS
Product Color:
Black
Mobile Phone Clip Length Before Stretching:
Approx. 5.8cm / 2.3in
Mobile Phone Clip Length After Stretching:
Approx. 8.5cm / 3.3in
Product Weight:
Approx. 86g / 3.0oz
Applicable Models:
Suitable for mobile phones with a width of 5.8-8.5cm / 2.3-3.3in or less.
Package List:
1 x Mini Tripod:
1 x Phone Clip:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-2cm.
Please note:
the camera in the picture are not for sale, will not included in the package:
Please do not use your hand to shake the grip tripod. The handle bears a weight of about 1kg, but the force of the hand shake may be much greater. :

Поврзани производи..