• Свеж
NxMouse 3 Пакет мултифункционално преклопување на мобилниот телефон, држач за стоп, сончоглед, монтажа компатибилно за паметни телефони.
zoom_in

NxMouse 3 Пакет мултифункционално преклопување на мобилниот телефон, држач за стоп, сончоглед, монтажа компатибилно за паметни телефони.

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Пакет : 3 x Проширување и преклопен штанд Компатибилност : Сите паметни телефони (вклучително и за i Phone 6/6s плус 7/8 плус/x/xs/xr/xs max/11/11 Pro/11 Pro Max и Galaxy S8/S9/S10/S10 Plus/S10 E, како и како и Телефони од HTC, LG, Huawei и повеќе), таблети, е-читач. Функција : Одлично за селфи, видео разговори, гледање видеа, веб -сурфање, пораки, игри, групни фотографии и Skype. Многу важно : Работната температура на налепницата бара најмалку 15? Загрејте ја налепницата со фен за коса или запалка за да ја направите налепницата правилно да работи, притиснете и држете ја за 20 секунди и дајте му околу 10-20 мин. За да има целосен стап пред употреба. Најдобри подароци : држачот на мобилниот телефон може да биде претставен и како подарок за пријателите и членовите на семејството. Технологија за безжична комуникација : Wi-Fi. Пакет : 3 x Проширување и преклопен штанд. Компатибилност : Сите паметни телефони (вклучително и за i Phone 6/6s плус 7/8 плус/x/xs/xr/xs max/11/11 Pro/11 Pro Max и Galaxy S8/S9/S10/S10 Plus/S10 E, како и како и Телефони од HTC, LG, Huawei и повеќе), таблети, е-читач. Функција : Одлично за селфи, видео разговори, гледање видеа, веб -сурфање, пораки, игри, групни фотографии и Skype. Многу важно : Работната температура на налепницата бара најмалку 15? Загрејте ја налепницата со фен за коса или запалка за да ја направите налепницата правилно да работи, притиснете и држете ја за 20 секунди и дајте му околу 10-20 мин.

Поврзани производи..