• Свеж
Vidpro MP-15 2-во-1 мини статив и селфи стап со далечински управувач со Bluetooth-лесен преносен алуминиум преносен монтажа со безжични далечински управувани со камери и каме?
zoom_in

Vidpro MP-15 2-во-1 мини статив и селфи стап со далечински управувач со Bluetooth-лесен преносен алуминиум преносен монтажа со безжични

DEN 301.12

Стока
check Во продавницата

2-во-1 додаток : Целосно компатибилен со паметни телефони, дигитални фотоапарати, камери и акциони камери, Vidpro MP-15 има двојна функционалност како рачен селфи стап и самостоен мини статив-сите во компактен, лесен за носење дизајн Дизајн со висок квалитет : Лесно добијте неверојатни видеа и фотографии за наредните години. 2-во-1 мини статив и селфи стап на Видпро е конструиран со употреба на пластика и алуминиум, фали дизајн на вода и отпорен на шок и за внатрешна и на отворено. Продолжена употреба : Фотографирајте, паузирајте или снимајте видеа користејќи говорни команди со вклучени далечински управувачи со Bluetooth за телефони на i Phone и Samsung Galaxy. Ослободувањето на блендата за далечински управувач Bluetooth со интегрирана батерија што може да се надополнува трае 2000 снимки по полнење!. Лесен транспорт : Видпро мини статив и селфи стап вклучува торба за носење со интегрирана рачка за да се олесни лесното носење. Компактен и лесен, тоа е само 8 инчи кога е затворено и се протега на цели 36 инчи за селфи или употреба на статив. Задоволство на клиентите : Нашите производи не само што ја одразуваат врвната технологија на Видпро, туку и нашата посветеност да им обезбедиме на луѓето квалитетни и сигурни производи-потенцирани од широките гаранции што ги нудиме за да се обезбеди задоволство на клиентите.

Поврзани производи..