• Свеж
Три Во Една Кабелска Ролна За Полнење Коцка, 3 Во 1 Кабел За Брзо Полнење Што Може Да Се Повлече, Мултифункционален Кабел За Полнење Во Боја На Бонбони, За Мобилни Тел?
zoom_in

Три Во Една Кабелска Ролна За Полнење Коцка, 3 Во 1 Кабел За Брзо Полнење Што Може Да Се Повлече, Мултифункционален Кабел За Полнење Во

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

??€3 во 1 Кабел За Полнење ● Една линија е опремена со три интерфејси На Apple, Android и тип-c, кои можат да ги исполнат повеќето типови мобилни телефони Забелешка : кога користите, двата краја на кабелот за податоци треба да се повлечат истовремено за да се избегне заглавување на кабелот за податоци и неможност за повлекување. ??●Брзо Полнење●Нашиот мултифункционален кабел за полнење 3-во-1 поддржува полнење и пренос на податоци, со излезна моќност до 3А, обезбедено е безбедно полнење со голема брзина. Широко се користи за пренос на фотографии или видеа помеѓу лаптопите и мобилните телефони. Не само како 3 во 1 кабел за полнење, туку се користи и како држач за телефон. ??●Издржлив Материјал●ОВОЈ USB Полнач Користи Дебело И Шифрирано Целосно Бакарно Јадро, Кое е Поефикасно и Постабилно за Полнење. Висок материјал за отпорност на пламен, не е лесен за генерирање топлина. Исто така, ја прилагоди технологијата за сликање со замрзнат третман, целосно отпорна на гребење, дури и не е лесно да се остават отпечатоци од прсти. ??●Скалабилен Дизајн+ Кажете Збогум на куп заплеткани кабли во вашата фиока! Овој мулти полнач може да се протега од двете страни истовремено, со должина од 40-100см, Нежно повлечете ги двата краја истовремено за да се повлечете кога не користите. Може Да Се Чува Уредно Без Разлика Дали Е Во Употреба Или По Употреба. ??●Удобен и Лесен за Употреба fr 3 во 1 кабел за полнење со повеќе повлекувања ви овозможува лесно да го полните телефонот. Корисен е за носење, еден кабел со повеќе полначи ги исполнува сите ваши барања за семејства, патувања или работа, службени патувања и други прилики.

Product Name:
3 In 1 Data Cable

Поврзани производи..