• Свеж
ДИАМОНДО МАГНЕТСКИ ТЕЛЕФОНСКИ КАРТ МОНД, ДОГОВОР ЗА Вентилатор за автомобили, Универзален држач за магнетски смартфон, 360 ° ротирачки магнетски заграда за магнетс?
zoom_in

ДИАМОНДО МАГНЕТСКИ ТЕЛЕФОНСКИ КАРТ МОНД, ДОГОВОР ЗА Вентилатор за автомобили, Универзален држач за магнетски смартфон, 360 ° ротирачки магнетски

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

✅ Висококвалитетен материјал : Овој држач за магнетски автомобили е изработен од легура со цинк со висока густина и висококвалитетна силиконска подлога, која е анти-лизгање и анти-кора и нема да ја оштети вашата опрема 6 Моќни магнети на Рубидиум, дизајн со преклопување, работа со една рака, бавно ослободување на магнетна сила, автоматска апсорпција, без оглед колку е потресена, нема да падне. И тоа нема да влијае на сигналот. ✅ Секогаш пронајдете го совршен агол : Овој држач за магнетски телефон ќе ви овозможи да ротирате 360 степени и да ви овозможи лесно да го пронајдете совршениот агол. Висината, аголот и растојанието помеѓу вас се прилагодливи. ✅ Лесно за инсталирање : Ротација од 360 степени, држач за преклопување на мобилниот телефон, лесен за инсталирање без никакви алатки. Само извлечете го филмот на дното на заградата за мобилни телефони. Исечете го без да оставите ознаки и нема да му наштети на автомобилот. ✅ Одличен дизајн : Заградата за мобилен телефон може да се ротира под кој било агол. Можете да ја ротирате заградата за мобилен телефон под кој било агол или да го ротирате паметниот телефон или уредот по потреба. Можете да го поставите телефонот вертикално или хоризонтално за да го добиете најдобриот поглед. Application Multicenario Application : Овој висококвалитетен компактен метален држач за мобилни телефони има силно вшмукување и може да се користи на многу начини. Можете да го користите за дома, канцеларија, автомобил, итн. Универзален држач за мобилни телефони компатибилен со сите паметни телефони. ✅ Висококвалитетен материјал : Овој држач за магнетски автомобили е изработен од легура со цинк со висока густина и висококвалитетна силиконска подлога, која е анти-лизгање и анти-кора и нема да ја оштети вашата опрема. 6 Моќни магнети на Рубидиум, дизајн со преклопување, работа со една рака, бавно ослободување на магнетна сила, автоматска апсорпција, без оглед колку е потресена, нема да падне. И тоа нема да влијае на сигналот. ✅ Секогаш пронајдете го совршен агол : Овој држач за магнетски телефон ќе ви овозможи да ротирате 360 степени и да ви овозможи лесно да го пронајдете совршениот агол. Висината, аголот и растојанието помеѓу вас се прилагодливи. ✅ Лесно за инсталирање : Ротација од 360 степени, држач за преклопување на мобилниот телефон, лесен за инсталирање без никакви алатки.

Origin:
Mainland China
Material:
Zinc alloy+ABS+silica gel
Color:
Black, Silver (optional)
Shape:
Long strip
Applicable mobile phones:
Most universal mobile phones
Size:
About 50x28x17mm/1.96x1.10x0.67inch
Weight:
78g
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 x Bracket:
2 x Spare glue:
1 x Magnet :

Поврзани производи..