• Свеж
Хемотон 1 компјутер дрвени накит стојат wallидови висечки куки накит куки украси куки рустикален wallиден накит за накит накит висечки прачки за накит држач за приказ ?
zoom_in

Хемотон 1 компјутер дрвени накит стојат wallидови висечки куки накит куки украси куки рустикален wallиден накит за накит накит висечки

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

синтетички материјал Куки поставени со wallидови : Може да им помогне на вашите да чуваат и прикажуваат обетки, ѓердани и други накит. Организатор за накит на ѓердан : Во кои се прикажува -монтажа, оваа решетка за складирање може да се инсталира на wallидот со скриушки. Дисплеј за обетки : материјал и процес на производство го прават тоа и. Виси држач за накит : Погоден е за дома, продавница за накит, продавница за облека и други места што ви се потребни. Полка за организатор на накит : Произведено со врвен материјал од дрво и доволно практично за употреба. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на полицата за складирање -Големина : околу 44,50x25.14in држач за обетки. -Којност : држач за кафеав дисплеј за накит. -Материјал : држач за обетки од дрво wallид. - Овој wallиден монтиран е погоден за синтал на полиците за рустикално дрво од wallидови. - Погоден за дома, продавница за накит, продавница за облека и други места што ви требаат лавици за складирање на накит. - Направено од дрвен материјал, издржлив за траен држач за приказ на wallиден накит. - Оваа решетка за приказ може да го складира вашиот накит, како што се обетки и да го направи вашиот приказ за екранот на ѓердан за накит. - Виси на некој убав накит, може да биде добра декорација за вашиот домашен wallид што виси куки.

Поврзани производи..