• Свеж
Флексибилен заштитник на работ на самостојно лепење на работ на работ на работ/c- канал 16. 4ft- водоотпорно работење за заштита на кабинетот, обликување на работ на об?
zoom_in

Флексибилен заштитник на работ на самостојно лепење на работ на работ на работ/c- канал 16. 4ft- водоотпорно работење за заштита

DEN 674.40

Стока
check Во продавницата

Издржлива е светла боја, не избледува или деформација со текот на времето и ќе го задржи долго време различно од традиционалното трим Тоа е повеќе доказ за нафта, изолационо и водоотпорно, лесен за чистење со влажна пешкир. Самолепливо : Не се потребни пиштол за каули или други специјални алатки; Не е потребно време за лекување; Само-лепило дизајн, силна адхезија, лесен за инсталирање и отстранување. Едноставно се олупите и лепите, не е потребно дупчење, нема остатоци и оштетување. Cuttable : Стражарот на работ може да се сече со ножици во различни должини за да ги задоволи вашите потреби. Широка примена : Овој заштитник на TPE Edge може да се користи за широк спектар на работи, вклучително и заштита на рабовите, раб на полиците, како украсен трим, за заштита на влијанието или за покривање на шевовите кога правите поправки и проекти за DIY. Големина : одговара на 5/8 "- Самолепливо : Нема алатки, без дупчење- затегнување, DIY како што сакате- одлична декорација- овие Trim на каналот U е идеална завршница за countertop / кабинет врата / која било листа на пакети на рабовите на таблата : 1 x Список на пакети : 1 x : 1 x U канали за заштита за заштита на кабинетот : 1. Ве молиме дозволете 1 см разлики заради рачно мерење, ви благодарам за разбирањето!.

- Name:
Flexible Self- Adhesive TPE Edge Protector Trim
- Material:
TPE
- Length:
5m/ 16. 4 ft
- Width:
16mm/0.63' , 18mm/0.7'
- Height:
3.7MM/ 0.14'
- Thickness:
1.5MM/ 0.06'
Features:
- Flexible TPE:
eco-friendly, nontoxic;
- Self-adhesive:
No tools, no drilling
- Cuttable, DIY as you like:
- Excellent decoration:
- These u channel trim is the ideal finish to countertop / Cabinet door / Any board edges:
Package list:
1 x U Channel Edging for Cabinet Protection:
Notes:
1. Please allowed 1cm differences due to manual measurement, thank you for your understanding!:
2. Due to the difference between different monitors, please understand that the picture may not reflect the actual color of the item. :

Поврзани производи..