• Свеж
64 компјутери на Денот на в Valentубените на Денот на вineубените Loveубовни срцеви отсекувања со 80 парчиња лепак точка точки романтични училишни училници, билтени, украс?
zoom_in

64 компјутери на Денот на в Valentубените на Денот на вineубените Loveубовни срцеви отсекувања со 80 парчиња лепак точка точки романтични

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

Вреден пакет : Пакетот доаѓа со 64 компјутери за намалување на хартијата за в Valentубените во 16 видови на обрасци Дизајн со тематски в Valentубени : Романтичен црвен и розов прекрасен гном и loveубовно срце во форма со топли текстови. Материјал со висок квалитет : Направено од трајна и густа хартија, мазна во површината, сигурна и еднократна, не е лесна за брчки. Печатените бои и обрасци се светли и јасни, не грижете се за бледнее. Лесно за украсување : Со нашите точки на лепак, можете лесно да ги залепите овие гноми и отсекувања на срцето на билтени, прозорци, wallsидови, врати, итн. Применливи прилики : Овој сет за декорација на огласни табли може да се примени за забава на Денот на вinesубените, свадба, годишнина, Ангажман, училиште, училница или други прилики. Вреден пакет : Пакетот доаѓа со 64 компјутери за намалување на хартијата за в Valentубените во 16 видови на обрасци. Дизајн со тематски в Valentубени : Романтичен црвен и розов прекрасен гном и loveубовно срце во форма со топли текстови. Материјал со висок квалитет : Направено од трајна и густа хартија, мазна во површината, сигурна и еднократна, не е лесна за брчки. Печатените бои и обрасци се светли и јасни, не грижете се за бледнее. Лесно за украсување : Со нашите точки на лепак, можете лесно да ги залепите овие гноми и отсекувања на срцето на билтени, прозорци, wallsидови, врати, итн.

Поврзани производи..