• Свеж
Чилоскит 2 парчиња 1/4 Навојна Лента За Камера Завртка За Вратот Држач За Завртки Завртка За Камера ЗА Камера Dslr Канон Никон Сони Олимп Панасоник Сигма Брза Инсталац?
zoom_in

Чилоскит 2 парчиња 1/4 Навојна Лента За Камера Завртка За Вратот Држач За Завртки Завртка За Камера ЗА Камера Dslr Канон Никон Сони

DEN 820.80

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетни држачи за завртки за вратот Висока издржливост и силна врска,споредлива со брендирани завртки за ремени за вратот!. Овој адаптер за завртки за ремени е со 1/4 конец одозгора, за поврзување на камерата со ременот за вратот или ременот за рамо. Одговара на сите видови на qr ремени за брзо ослободување на вратот и се прикачува на конекторот. Вклучена гума со висок степен, за да ви помогне да бидете затегнати и да ја заштитите камерата од гребнатини. Материјал : метал со / црн никел завршен за поголема издржливост. Висока издржливост и силна врска. Пакетот вклучува 2 парчиња адаптери за завртки за вратот со брзо ослободување.Забелешка : ве Молиме бидете сигурни дека веќе го решивме претходниот проблем и гарантираме дека конците и гумената подлога се соодветни само за вашите апаратури за камера. Секој проблем со квалитетот, секогаш слободно контактирајте за да добиете 100% целосна наплата или нова замена.

Поврзани производи..