• Свеж
Sujrtkan без тапа на допир, рак без вода Сензор за движење на чешма за движење тапа за автоматски тапа на сензори со контролна кутија за фонтана за мачки и диспензерот и?
zoom_in

Sujrtkan без тапа на допир, рак без вода Сензор за движење на чешма за движење тапа за автоматски тапа на сензори со контролна кутија

DEN 368.00

Стока
check Во продавницата

【Контрола на инфрацрвени сензори】 Бесплатна тапа која снабдува вода веднаш штом рацете се во опсег на сензори и застанува кога ќе ги оддалечите рацете, намалувајќи ја целокупната употреба на вода без да жртвувате притисок на водата 【Тапа од ладна и топла вода】 Температурата на тапа за вода е применлива за 0-55 ℃, класичен модерен дизајн, хромирана завршница, исклучителна изработка, направете ја елегантна, модерна и лесна за чистење. 【Материјал за легура на цинк】 Направен од премиум легура на цинк и месинг, тапа е издржлива, не е лесна за 'рѓа и може да се користи долго време, чиста месинг база со сопственост отпорна на корозија за постабилна тапа. 【Широко користете ја тапата има контролна кутија, лесна за употреба. Одговори за кујнски бања за миење садови и домашна и комерцијална употреба, не е лесна за 'рѓа и може да се користи долго време. 【Услуга за клиенти】 Ако не сте целосно задоволни од производот, ве молиме известете ни и ќе ви биде понудена најдобра резолуција. Абсолутно ризик -бесплатно купување за вас. 【Контрола на инфрацрвени сензори】 Бесплатна тапа која снабдува вода веднаш штом рацете се во опсег на сензори и застанува кога ќе ги оддалечите рацете, намалувајќи ја целокупната употреба на вода без да жртвувате притисок на водата. 【Тапа од ладна и топла вода】 Температурата на тапа за вода е применлива за 0-55 ℃, класичен модерен дизајн, хромирана завршница, исклучителна изработка, направете ја елегантна, модерна и лесна за чистење. 【Материјал за легура на цинк】 Направен од премиум легура на цинк и месинг, тапа е издржлива, не е лесна за 'рѓа и може да се користи долго време, чиста месинг база со сопственост отпорна на корозија за постабилна тапа. 【Широко користете ја тапата има контролна кутија, лесна за употреба. Одговори за кујнски бања за миење садови и домашна и комерцијална употреба, не е лесна за 'рѓа и може да се користи долго време. 【Услуга за клиенти】 Ако не сте целосно задоволни од производот, ве молиме известете ни и ќе ви биде понудена најдобра резолуција. Абсолутно ризик -бесплатно купување за вас. 【Контрола на инфрацрвен сензор】 Бесплатната тапа веднаш снабдува вода кога раката е во опсегот на сензори. Кога ја отстранувате раката, снабдувањето со вода запира, намалувајќи ја целокупната употреба на вода без да жртвувате притисок на вода. 【Студената и топла вода тапа】 Температурата на тапа е погодна за 0-55 ℃, со класичен модерен дизајн, хромирана завршница, исклучителна занаетчија, елегантна и модерна и лесна за чистење.

Поврзани производи..