• Свеж
ФЕИН Отворени Прстени За Скокање и Куки За Обетки За Изработка На Накит, Хипоалергични Куки За Обетки со Иглички За Глава Прстени За Очи Прстени За Скокање Јастог З?
zoom_in

ФЕИН Отворени Прстени За Скокање и Куки За Обетки За Изработка На Накит, Хипоалергични Куки За Обетки со Иглички За Глава Прстени

DEN 95.84

Стока
check Во продавницата

€Пакет Вклучувајќи Ги И Во комплетите, можете да добиете вкупно 580 ПАРЧИЊА, вклучувајќи 60 парчиња куки за обетки, 200 парчиња отворени прстени за скокање, 100 парчиња иглички за очи, 100 парчиња иглички за глава, 20 парчиња затворачи за јастог, 100 парчиња завртки очи, 1 парчиња отворач за прстени за скокање, 1 парчиња пинцети и 1 парчиња црн рамен нос Клешти ●Врвен Квалитет●куките за обетки и прстените за скокање за изработка на накит се изработени од квалитетни метални легури без никел и без олово, тие се издржливи и хипоалергични и безбедни за употреба. ●Многу Други Материјали За Изработка На Накит ● овие наоди за обетки доаѓаат со голем број прстени за скокање, иглички за очи, иглички за глава, затворачи за јастог, очи со завртки, тие се неопходни за правење обетки, не треба да ги купувате одделно. Пинцети,клешти и отворач за прстени за скокање се исто така одлични корисни алатки за правење обетки. ①Широка Примена Овие материјали за правење обетки се одлични за вашите проекти за обетки. Можете да ги користите со други наоди за накит за да направите фасцинантен накит или убав украс. ●Топли Совети●Ако клештите што ги добивте имаат малку масло што го прави да изгледа валкано, ве молиме не грижете се. Клештите за накит се обложени со масло за да спречат ' рѓосување.

Поврзани производи..