• Свеж
Sujude за еднократно хартиени крпи шведско јадење - 15 пакувања памучни пулпа за памук за еднократна употреба на салфетки алтернативни еко -пријателски дебели и силни ?
zoom_in

Sujude за еднократно хартиени крпи шведско јадење - 15 пакувања памучни пулпа за памук за еднократна употреба на салфетки алтернативни еко -пријателски

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

【Алтернатива за пешкир за хартија за еднократна употреба】 Пешкири за хартија што можат да се користат за печење, произведени со брзо сушење, високо апсорбирачки производство на памучна пулпа, секоја крпа се прилепува едни на други кога се тркалаат заедно на вклучената картонска ролна 【Лесно за грижа】 Овие крпи за хартии за крпа што може да се пеат за печење за лесна употреба за сушење, миење, засилување на каква било хаос. Дизајнирано да се работи напорно и масовно ќе се подобри во апсорпција, толку повеќе се користат и мијат!. 【Силен и разноврсен】 Во кујната, користете ги како природни марамчиња без хартија, садови, рачни крпи, салфетки, сендвичи обвивки за кутии за ручек и излети. Крпите со алтернатива на Snaps се тука за да ви го олеснат животот. 【Еко пријателски и прифатливи】 крпи за еднократна употреба се еколошки и економични. Намалете ја употребата на хартиени крпи за еднократна употреба, една од овие крпи може да замени до 17 ролни!. 【Одличен подарок за домаќинство】 маснотии за фаќање на пешкир е супер апсорбирана, еднократна, густа и силна алтернатива за хартиени песни, одличен подарок за домаќинство за нула отпад за вас или некој друг, бидејќи овие изгледаат во која било кујна или оставата, чајната кујна. 【Алтернатива за пешкир за хартија за еднократна употреба】 Пешкири за хартија што можат да се користат за печење, произведени со брзо сушење, високо апсорбирачки производство на памучна пулпа, секоја крпа се прилепува едни на други кога се тркалаат заедно на вклучената картонска ролна. 【Лесно за грижа】 Овие крпи за хартии за крпа што може да се пеат за печење за лесна употреба за сушење, миење, засилување на каква било хаос.

Поврзани производи..