• Свеж
Gogroove FlexSMART X2 Mini BLUETOOTH FM Предавател Радио Адаптер Автомобил Комплет, USB Полнење, Без Раце Повик, Музички Контроли, AUX Влез-Компатибилен СО Mp3 Плеери, iPhone, Samsung, И Повеќе У?
zoom_in

Gogroove FlexSMART X2 Mini BLUETOOTH FM Предавател Радио Адаптер Автомобил Комплет, USB Полнење, Без Раце Повик, Музички Контроли, AUX Влез-Компатибилен

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

USB Излез : 5 V-1 A БЕЗЖИЧНА ВРСКА И USB ПОЛНЕЊЕ за лесно возење без раце за да се чувствувате безбедно на патот. Поврзете го вашиот паметен телефон со usb портата за брзо полнење во движење со вашиот бт уред. ОПРЕМЕН со КОНТРОЛИ НА ОДБОРОТ за лесна пристапност вклучува јачина на звук , поставки за репродукција , спарување На Bluetooth , копчиња за повици и кабел од 3,5 mm aux за да можете да ги поврзете вашите омилени уреди. ПОДОБРЕНИОТ микрофон за ОТКРИВАЊЕ ГЛАС го прави зборувањето на телефонот едноставно. Одговорете со копчето за повик и ќе бидете слушнати со јасно аудио за кратко време. КОМПАКТЕН И СВЕТОЛ ДИЗАЈН прикажува лцд осветлување и лесен за употреба пронаоѓач на фреквенции што го прави подесувањето во вашата музика едноставно. 3 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА, УСЛУГА И ПОДДРШКА НА ПРОИЗВОДИТЕЛОТ!. БЕЗЖИЧНА ВРСКА И USB ПОЛНЕЊЕ за лесно возење без раце за да се чувствувате безбедно на патот. Поврзете го вашиот паметен телефон со usb портата за брзо полнење во движење со вашиот бт уред. ОПРЕМЕН со КОНТРОЛИ НА ОДБОРОТ за лесна пристапност вклучува јачина на звук , поставки за репродукција , спарување На Bluetooth , копчиња за повици и кабел од 3,5 mm aux за да можете да ги поврзете вашите омилени уреди. ПОДОБРЕНИОТ микрофон за ОТКРИВАЊЕ ГЛАС го прави зборувањето на телефонот едноставно.

Поврзани производи..