• Свеж
Торби за ручек За Момчиња Отпуштен И Леден Змеј Торба За Ручек Еднократно Изолирана Кутија За Ручек Поладна Кутија За Ручек Подгответе Сад За Ручек За Возрасни Маж?
zoom_in

Торби за ручек За Момчиња Отпуштен И Леден Змеј Торба За Ручек Еднократно Изолирана Кутија За Ручек Поладна Кутија За Ручек Подгответе Сад

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

ИЗОЛИРАНА КУТИЈА за РУЧЕК : женската кутија за ручек е изработена од полиестер и нетоксичен изолационен материјал Може да ја одржува храната ладна/топла, свежа. Совршен за излети, патувања, канцелариски ручеци, училишта, плажи, пешачење, риболов и многу повеќе. Погоден за повеќе од 2 години. ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : големината на изолираните кеси за Ладење е 9,4 х 8,6 х 5,5 инчи. Широко Отворен дизајн, лесен за вчитување и земање храна. 1 Главна преграда со патент, која е доволно пространа за да собере две кутии за ручек, како и сендвичи, овошје, пијалоци и други мали закуски. 1 преден џеб совршен за чување на вашите клучеви, картички, полнач за телефон, салфетки, прибор за јадење, гуми за џвакање и други ситници што ви се потребни секој ден. ОТПОРНА НА ИСТЕКУВАЊЕ И ОТПОРНА НА ВОДА : торбичката За Ручек е изработена од супер густ мек изолациски висококвалитетен материјал кој спречува истекување и лесно се чисти. Отпорен на солзи, отпорен на триење, водоотпорен, изолациски и лесен за носење. ПРЕНОСЛИВ И РАЗНОВРСЕН : кутијата за ручек за повеќекратна употреба има армирана рачка одозгора за лесно носење. Може да се користи како торба за ручек, торба за пикник, торба за сите возрасни групи. Совршен за жени или мажи за работа, употреба на отворено и патување. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ : Кутијата за Ручек за возрасни е лесна за нега. Можете да го избришете со влажна крпа, кога ќе се истури супа или сос внатре. Тоа е исто така совршен подарок за вашето семејство, пријатели или колеги. СПЕЦИФИКАЦИСКИ Материјал : 100% Полиестер Оксфордска Ткаенина Големина : 9,4 x 8,6 x 5,5 инчен Пакет : 1 x ЖЕНСКИ Торба ЗА Ручек КАРАКТЕРИСТИКИ топлинска ИЗОЛИРАНА торбичка За ладилник Отпорна на Истекување е обложена со висококвалитетен топлинско-изолационен материјал, кој игра многу добра улога во зачувувањето на топлината.

Поврзани производи..