• Свеж
Комплет За Чистење Четки За Хидратација На Мочниот Меур, Комплет За Чистење На Мочниот Меур 4 во 1 Вода-Долга Четка , Мала Четка, Голема Четка, Закачалка Што Се Склопу?
zoom_in

Комплет За Чистење Четки За Хидратација На Мочниот Меур, Комплет За Чистење На Мочниот Меур 4 во 1 Вода-Долга Четка , Мала Четка, Голема Четка,

DEN 704.00

Стока
check Во продавницата

СИТЕ ВО ЕДЕН КОМПЛЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ : нашиот комплет за четка за чистење на мочниот меур со вода, вклучувајќи 1-поголема четка, 1 - мала четка, 1 - флексибилна четка за долги цевки, рамка за сушење со 1 виси за сушење ФЛЕКСИБИЛНА ЧЕТКА ЗА ЗМИЈА : одлична за чистење на цревото;. ПОГОЛЕМА ЧЕТКА : се користи за чистење на мочниот меур;. ПОМАЛА ЧЕТКА : совршена за чистење на устата;. СКЛОПУВАЧКА РАМКА : дизајнирана за сушење на мочниот меур, може да се исцеди заедно за да се вклопи во внатрешноста на мочниот меур и да се остави да се исуши на воздух, погодна за секој бренд мочен меур Со Максимално отворање на устата 4,7" и Минимално отворање на устата 1,6". СИТЕ ВО ЕДЕН КОМПЛЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ : нашиот комплет за четка за чистење на мочниот меур со вода, вклучувајќи 1-поголема четка, 1 - мала четка, 1 - флексибилна четка за долги цевки, рамка за сушење со 1 виси за сушење. ФЛЕКСИБИЛНА ЧЕТКА ЗА ЗМИЈА : одлична за чистење на цревото;. ПОГОЛЕМА ЧЕТКА : се користи за чистење на мочниот меур;. ПОМАЛА ЧЕТКА : совршена за чистење на устата;. СКЛОПУВАЧКА РАМКА : дизајнирана за сушење на мочниот меур, може да се исцеди заедно за да се вклопи во внатрешноста на мочниот меур и да се остави да се исуши на воздух, погодна за секој бренд мочен меур Со Максимално отворање на устата 4,7" и Минимално отворање на устата 1,6".

Поврзани производи..