• Свеж
Детектори за скриена Камера, 2022 Нов ДЕТЕКТОР ЗА СКРИЕН Уред ЗА ПОЛНЕЊЕ СО Инфрацрвени визири, Откривање Грешки, Откривање ГПС, Рф Сигнали, Откривање Безжични Аудио ?
zoom_in

Детектори за скриена Камера, 2022 Нов ДЕТЕКТОР ЗА СКРИЕН Уред ЗА ПОЛНЕЊЕ СО Инфрацрвени визири, Откривање Грешки, Откривање ГПС, Рф

DEN 808.00

Стока
check Во продавницата

2022 Нов Пронаоѓач На Камери Против Шпиони : Можете Брзо Да Користите Детектор За Скриена Камера И Веднаш Да Ја Лоцирате Секоја Леќа На Шпионската КамераОвие Камери Може да бидат Скриени Во Тв, Часовници Монтирани На Ѕид,Детектори За Чад,Огледала,Светилки,Звучници Итн., Каде што не Можете да ги Видите. Откривање на супер Сигнал : Нашите Детектори За Скриена Камера Можат Да Детектираат Радио Бранови, 2g,3 G, 4g Мобилен Сигнал, Грешка Во Сим-Картичката. Опсег На Откривање фреквенција 1 Mhz-6,5 Ghz. Помогнете Ви Да И Верувате На Околината. Компактен и Пренослив : Со Компактна Големина (6Х0, 8Х0, 6 Инчи), Лесно е Да Се Спакувате и Да Одите Каде И да Одите. Така, Можете Лесно Да Користите Во Хотел, Соблекувална, Конференциски Сали,Работилница, Резиденции И Канцеларии. Откријте Ги Сите Сомнителни Уреди Насекаде : Овој Анти-Шпионски Детектор Може Да Скенира Уреди За Грешки И Да Ја Заштити Вашата Лична Приватност Или Деловна Безбедност, И Може Широко Да Се Користи За Скенирање На Овие Области На Хотелски Соби, Конференциски Сали, Студентски Домови, Јавни Тоалети, Спални Соби, Бањи. Поблиску До Грешки Толку Повеќе Бучава И Повисоко Ниво На Лер. Вградена Батерија На Полнење : Вградена Батерија На Полнење, Можете Да Го Користите Овој Детектор За Скриена Камера Околу 10-12 Часа (Должината На Времето Зависи Од Начинот На Употреба) Забелешка : Кога Барате Тракери За Автомобили, Возете Го Автомобилот До Слаб Сигнал И Прво Користете Го Телефонот Итн. Изворот Го Исклучува Уредот. Тип На Монтирање : Монтирање На Ѕид.

Поврзани производи..