• Свеж
3 ПАРЧИЊА Заштитно Куќиште Компатибилно Со Apple Airtag Tracker, 1 ПАРЧИЊА Капак За Паричник Картичка Држач За Воздушна Ознака, 2 ПАРЧИЊА Силиконски Капак За Куќиште За Прона?
zoom_in

3 ПАРЧИЊА Заштитно Куќиште Компатибилно Со Apple Airtag Tracker, 1 ПАРЧИЊА Капак За Паричник Картичка Држач За Воздушна Ознака,

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

Компатибилен Модел : Нашата Заштитна Футрола специјално дизајнирана за воздушни ознаки,Лесно разменувајте и менувајте каде ги прикачувате работите што сакате да ги следите Куќиште За Воздушна Ознака со привезок : Материјалот е изработен од Силикон,Лесен Мек Анти-Гребење Анти Изгубен,што може да ја заштити Вашата Воздушна ознака и да ви донесе совршено чувство за рака. Кредитна Картичка Големина Казел нашата кутија За картички За воздушни Ознаки е направена од врвни СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, површината е Мат,Која Е Против Гребење и Текстура,лесна, тенка и издржлива. Мултифункционален : нашата кутија За Картички За Воздушни Ознаки може да се стави во Чантата,Паричникот или чантата, куќиштето за воздушни ознаки за клучеви може да се стави во привезокот, чантата,училишната торба, можете да изберете различен стил во различна пригода. Пакетот Вклучува : 1 ПАРЧИЊА Паричник Картичка случај + 2 ПАРЧИЊА Силиконски Привезоци. 3 ПАРЧИЊА Заштитно Куќиште Компатибилно со Apple Airtag Tracker,Држач За Воздушна Ознака За куќиште За паричник Од 1 ПАРЧИЊА,2 ПАРЧИЊА Силиконски Капак На Куќиштето за Пронаоѓач На Клучеви На Airtag,Додатоци За Анти-Изгубени Воздушни Ознаки.

Поврзани производи..