• Свеж
30 парчиња мини држачи за броеви на табела, држач за слика на картичка за злато место за свадби, мени за држачи на слики, мени за белешки за централни делови, забава, р?
zoom_in

30 парчиња мини држачи за броеви на табела, држач за слика на картичка за злато место за свадби, мени за држачи на слики, мени

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

⭐ Големина на картичката на табелата - висока 0,98 инчи, база со дијаметар од 1,18 инчи Држачот на картичката за табели е еднократно и многу практичен. Ова е најдобрата опција. ⭐ Едноставен дизајн - држачот на картичката на табелата е изработен од висококвалитетен метал, заградата е силна и не е лесна за деформација, бојата не е лесна за паѓање, а животниот век е долг. Сјае со убава златна боја во светлината, ќе создаде романтично и уникатно чувство за мода за важни прилики. ⭐ Широк спектар на апликации - држачот на табелата е погоден за фотографии, белешки, белешки, држачи за визит -картички, додавање на допир на боја во вашиот живот. Широко користена во свадба, забава, меморандум за канцеларија, декорација на домови, вечера, маса, стол. ⭐ Што да се добие - 30 спакувани производи од ист тип. Добар поглед на десктоп фото-клип со штанд во форма на срце и база. Се користи како држач за броеви на табелата, држач за името картичка, папка со слики, полица за мени со табела со клип. ⭐ Купување без ризик-Задоволството на клиентите е наш главен приоритет. Ние веруваме во нашите производи. Затоа им обезбедуваме eousубезна и достапна поддршка, и ако имате какви било прашања во врска со вашите производи или услуги, не двоумете се да не контактирате. Имаме решение за вас. ⭐ Големина на картичката на табелата - висока 0,98 инчи, база со дијаметар од 1,18 инчи. Држачот на картичката за табели е еднократно и многу практичен. Ова е најдобрата опција. ⭐ Едноставен дизајн - држачот на картичката на табелата е изработен од висококвалитетен метал, заградата е силна и не е лесна за деформација, бојата не е лесна за паѓање, а животниот век е долг. Сјае со убава златна боја во светлината, ќе создаде романтично и уникатно чувство за мода за важни прилики. ⭐ Широк спектар на апликации - држачот на табелата е погоден за фотографии, белешки, белешки, држачи за визит -картички, додавање на допир на боја во вашиот живот. Широко користена во свадба, забава, меморандум за канцеларија, декорација на домови, вечера, маса, стол. ⭐ Што да се добие - 30 спакувани производи од ист тип.

Brand New and High Quality.:
Color:
Gold,Rose gold.
Material:
Metal.
Size:
As show.
Perfect for wedding favors,engagement,anniversaries party,birthday party as well as baby shower.:
Package Include:
30pcs x Table Number Holder
Note:
The products are taken in the studio, and there will be slight color difference due to different monitors!:
All sizes are measured by hand! There will be an error of 1-2mm! beg to be excused!:

Поврзани производи..