• Свеж
КОМПЛЕТ ЗА Бришење ОЏАЦИ ЕЛУСО Комплет За Дупчење Четка За Прицврстување Сет За Чистење На Електрична Енергија Миење Четки За Чистење Комплет За Алати Со Продолжу?
zoom_in

КОМПЛЕТ ЗА Бришење ОЏАЦИ ЕЛУСО Комплет За Дупчење Четка За Прицврстување Сет За Чистење На Електрична Енергија Миење Четки За Чистење

DEN 1278.40

Стока
check Во продавницата

Средно тврда најлонска електрична четка која се прикачува на вашата омилена безжична вежба 4 различни големини и форми на четки за чистење на површини во бањата. Овие најлонски влакна нема да се изгребат и може да се користат на автомобили, стакло, кади, плочки, мијалници, теписи, плинтуси, куќишта за туширање од фиберглас, патеки за туширање и порцелан. Сите четки имаат шахти за брзо менување од четвртина инчи, безжична вежба не е вклучена. Лесно за склопување и расклопување, можете да прикачите повеќе прачки за да го проширите вашиот опсег. Спецификација : Тип : Пилинг За Дупчење Материјал За Четки : Најлонзиза : 2/3, 5/4/5 инчи боја : жолта количина : 1/3/4идеално за чистење на оџаците од врвот до дното или преку камини, печки за самочистење.Може да се користи со електрична вежба. Со висока ротациона сила, четкањето може да го отстрани дури и најтврдоглавото таложење од грипот или оџакот. Тоа помага да се спречат димни пожари.

Type:
Drilling Scrub Brush
Material:
Nylon
Size:
2/3.5/4/5 inches
Color:
yellow
Quantity:
1/3/4
Ideal for cleaning chimneys from top to bottom or through fireplaces, self-cleaning stoves.:
Can be used with electric drill. With high rotational force, brushing can remove even the most stubborn buildup from the flue or chimney. It helps prevent flue fires. :

Поврзани производи..