• Свеж
АРМСТРОНГ АМЕРИКА Бицепс Тендинитис Заграда Компресија Ракав-трицепс &засилувач; Бицепс Мускулна Поддршка За Тендинитис На Надлактицата Олеснување На Болката Ил?
zoom_in

АРМСТРОНГ АМЕРИКА Бицепс Тендинитис Заграда Компресија Ракав-трицепс &засилувач; Бицепс Мускулна Поддршка За Тендинитис На Надлактицата

DEN 248.00

Стока
check Во продавницата

БИЦЕПС И ТРИЦЕПС ОЛЕСНУВАЊЕ На БОЛКАТА Поддржувачки Ракав За Компресија На Надлактицата За Да Ви Помогне Да Бидете Активни и Повторно Да Се Движите Чувствувајте Се Посигурни, Поддржани И Помалку Болки Во Рацете Денес. Одговара И На Левиот Или На Десниот Бицепс или Трицепс-3 Опции За Големина Ве Молиме Видете Ги Сликите На Производот. УДОБНА ПОТПОРА За ПОТПОРА НА НАДЛАКТИЦАТА Прилагодлива Потпора За Рака И Компресија На Бицепс За Да Помогне Во Намалувањето На Болката или Вкочанетоста на Мускулите на Надлактицата. Одлична Лесна Обвивка За Бицепс за Вежбање Во Теретана Кревање Тегови И Вежбање. Удобно За Ноќно Носење или Дискретно Носење Во Текот на Напорниот Ден на Работа. Унисекс Одговара На Женските Или Машките Раце-Без Латекс. БИЦЕПС ТЕНДИОНИДИС ЗАГРАДА Намалете Ја Болката во Бицепс или Трицепс, Вкочанетост, Оток и Воспаление Предизвикано од Кинење На Мускулите, Напрегање или Прекумерна Употреба. Забрзајте Го Времето на Закрепнување и Рехабилитација од Операција на Бицепс или Операции на Тетива. РАКАВ ЗА КОМПРЕСИЈА НА РАКАТА Најнов Дизајн Против Ролна и Лизгање за Да Ја Одржите Вашата Рака Удобна и Поддржана Подолго време. Нема Да Се Лизне Кога Ќе Ви Треба Најмногу. Помогнете Во Заштитата од Повреда на Бицепсниот Мускул Со Одржување На Вашите Мускули Топли, Поддржани и Флексибилни. НИЕ СМЕ ТУКА ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ На Секој Чекор Од Патот, Нашата Цел Е Вашата Среќа & Олеснување На Болката Во Надлактицата. Проверете Ги Сите Наши Потпори за Бицепс, Облоги За Компресија и Протези за Лактот. БИЦЕПС И ТРИЦЕПС ОЛЕСНУВАЊЕ На БОЛКАТА Поддржувачки Ракав За Компресија На Надлактицата За Да Ви Помогне Да Бидете Активни и Повторно Да Се Движите. Чувствувајте Се Посигурни, Поддржани И Помалку Болки Во Рацете Денес. Одговара И На Левиот Или На Десниот Бицепс или Трицепс-3 Опции За Големина Ве Молиме Видете Ги Сликите На Производот. УДОБНА ПОТПОРА За ПОТПОРА НА НАДЛАКТИЦАТА Прилагодлива Потпора За Рака И Компресија На Бицепс За Да Помогне Во Намалувањето На Болката или Вкочанетоста на Мускулите на Надлактицата.

Поврзани производи..