• Свеж
Yiwango Air Push Брзи фитинзи 3/8 Конектор за заклучување на завршувањето на цревото 9. 52мм цевка Брзо поврзување на спојката Крај на приклучокот Две млазници седиште и без ?
zoom_in

Yiwango Air Push Брзи фитинзи 3/8 Конектор за заклучување на завршувањето на цревото 9. 52мм цевка Брзо поврзување на спојката

DEN 517.44

Стока
check Во продавницата

Големина на интерфејсот на конекторот : 3/8 "(9,52мм) Големина на низата : 3/16" (10/24unc). Употреба : Систем за гребење под висок притисок. Примена : Ладење и понижување. Погодно за инсталирање со конектор за градинарско црево. Лесниот адаптер за исклучување обезбедува тесна, безбедна вклопување, без-лик. Само што треба неколку секунди за да го инсталирате на крајот на цревото за вода. Големина на интерфејсот на конекторот : 3/8 "(9,52мм). Големина на низата : 3/16" (10/24unc). Употреба : Систем за гребење под висок притисок. Примена : Ладење и понижување. Погодно за инсталирање со конектор за градинарско црево. Лесниот адаптер за исклучување обезбедува тесна, безбедна вклопување, без-лик. Само што треба неколку секунди за да го инсталирате на крајот на цревото за вода. Можете да заштедите многу време со помош на инсталацијата на брзи комплети на Конетите во Spigot, Chose End и млазницата. Комплет за вклопување во воздушни алатки, компресор за воздух, воздухот за воздух, пиштол за удар на воздухот, мијалник за притисок, црево за воздух. Отпорност на висок притисок : Конектор за вклопување на цевките за вклопување на воздухот, без отпорност на притисок, без прицврстување, директно пневматски конектор Брзо вклопување може да издржи поголем и посилен притисок без да се гази, лесна инсталација, долги животни услуги : Име : 3/8 "Заклучување на завршувањето на цревото за заклучување : 0- 100 бар конектор за конектор Големина на интерфејсот : 3/8 "(9,52мм) Големина на конец : 3/16" (10/24unc) Употреба : Систем за поврзување со висок притисок : Пакет за ладење и понижување Вклучи : 3pcs x црево за заклучување конектор за заклучување Конектор за заклучување на краеви од 3 парчиња x црево со 2 млазници за седишта : само конекторот, другите производи се наменети за изложби : брза инсталација, едноставна и флексибилна, заштеда на простор.

Поврзани производи..