• Свеж
ЈАНФЛАЈ Детски Појас За Корекција На Нозете, Ремен За Корекција На Бутот, Појас За Корекција На Ногата О/Х,
zoom_in

ЈАНФЛАЈ Детски Појас За Корекција На Нозете, Ремен За Корекција На Бутот, Појас За Корекција На Ногата О/Х,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Висококвалитетен Материјал : ременот за корекција на нозете е изработен од полиестерски влакна, мек и дише, со добра еластичност, обезбедува силна поддршка, нежно ги истегнува нозете и ги балансира маснотиите Правилно Држење На Телото : Коректорот на Држење на Телото е погоден За Х-нозе, ХО-нозе, јамки нозе, о-нозе, неправи нозе, унисекс. Неточните навики за одење, држењето на седењето и други причини предизвикуваат деформација на нозете. Нашиот производ може да ја поправи положбата на зглобот со промена на надворешниот притисок, да ги балансира мускулите на нозете и да ги направи нозете исправени. ПРИЛАГОДЛИВА ГОЛЕМИНА : Прилагодлив Ремен За Корекција На Ногата О/Х, Издржлив, Целодневно Носење, Изработен Од Најлонски Композит со Велкро. Ги балансира мускулите на нозете и ги одржува нозете во права линија. Се препорачува за гимнастика, учење, ГЛЕДАЊЕ ТЕЛЕВИЗИЈА, подобро спиење. Поделете на три ленти : најдолгата треба да се користи на бутот, средната треба да се фиксира на коленото, а најкратката треба да се врзе на телето. Можете да го засновате според вашата ситуација. Удобно за употреба : сопирачката за нозе е многу ефикасна кога уживате во неа, на пример, може да се користи преку ден и ноќе. Помага да се подобри рамнотежата и силата на нозете со учење, гледање ТЕЛЕВИЗИЈА, спиење итн. Висококвалитетен Материјал : ременот за корекција на нозете е изработен од полиестерски влакна, мек и дише, со добра еластичност, обезбедува силна поддршка, нежно ги истегнува нозете и ги балансира маснотиите. Правилно Држење На Телото : Коректорот на Држење на Телото е погоден За Х-нозе, ХО-нозе, јамки нозе, о-нозе, неправи нозе, унисекс. Неточните навики за одење, држењето на седењето и други причини предизвикуваат деформација на нозете. Нашиот производ може да ја поправи положбата на зглобот со промена на надворешниот притисок, да ги балансира мускулите на нозете и да ги направи нозете исправени. ПРИЛАГОДЛИВА ГОЛЕМИНА : Прилагодлив Ремен За Корекција На Ногата О/Х, Издржлив, Целодневно Носење, Изработен Од Најлонски Композит со Велкро. Ги балансира мускулите на нозете и ги одржува нозете во права линија. Се препорачува за гимнастика, учење, ГЛЕДАЊЕ ТЕЛЕВИЗИЈА, подобро спиење. Поделете на три ленти : најдолгата треба да се користи на бутот, средната треба да се фиксира на коленото, а најкратката треба да се врзе на телето. Можете да го засновате според вашата ситуација. Удобно за употреба : сопирачката за нозе е многу ефикасна кога уживате во неа, на пример, може да се користи преку ден и ноќе. Помага да се подобри рамнотежата и силата на нозете со учење, гледање ТЕЛЕВИЗИЈА, спиење итн.

Condition:
100% Brand New
Name:
Leg correction belt
Material:
polyester fabric, delicate and soft, loose and moderate, permeable and breathable, balance leg fat
Color:
Purple
SIZE:
S:
The upper circumference is 40 to 54 cm, and the lower circumference is 36 to 46 cm. Is it suitable for children. Weighing 12-25kg is recommended;
M:
The upper circumference is 53-65 cm, and the lower circumference is 49-60 cm. It is suitable for teenagers. It is recommended to have a height of 140-165cm and a weight of 30-54kg.
L:
The upper circumference is 60-71cm, and the lower circumference is 55-64cm. It is suitable for adults. It is recommended to have a height of 160-175 cm and a weight of 54-80 kg.
Features:
Function and principle:
One-piece design, with keel splints fixed on both sides of the bandage, which not only greatly increases the shaping effect, but also prevents the influence of uneven strength on the leg shape. Three belts integrated, 360 ° uniform force, overcome the traditional three-section correction belt, uneven force, causing secondary deformation of the legs
Suitable for the crowd:
X-shaped legs, 0-shaped legs, XO-shaped legs, looped legs, basket legs, knee varus, knee valgus, splayed legs
Package Including:
1*Leg correction belt(Only includes Leg correction belt, others are demo products):
Notices:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :

Поврзани производи..