• Свеж
ДОИТОЛ Контејнери За Храна 16-Мрежен Држач За Јајца Пластичен Фрижидер Картон За Јајца Од Јајца 2 Слоеви Натрупани Јајца Кутија За Контејнери За Садови За Складирањ?
zoom_in

ДОИТОЛ Контејнери За Храна 16-Мрежен Држач За Јајца Пластичен Фрижидер Картон За Јајца Од Јајца 2 Слоеви Натрупани Јајца Кутија За Контејнери

DEN 191.84

Стока
check Во продавницата

СВЕЖА КУТИЈА За СКЛАДИРАЊЕ може ефикасно да ги чува јајцата безбедни и да заштеди повеќе простор за складирање КОНТЕЈНЕР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЈАЈЦА садот за јајца може судирот помеѓу јајцата и предметите, ефикасно да ги заштити јајцата. ФРИЖИДЕР ЈАЈЦЕ ПОСЛУЖАВНИК одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро искуство со користење. ДРЖАЧ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЈАЈЦА Организирајте го вашиот фрижидер, чувајте ги јајцата свежи и тие се кршат или кршат. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЈАЈЦА прекрасна алатка која може да заштеди повеќе простор во фрижидерот и кујната. Опис садовите За Јајца може да се редат во фрижидер повеќе пати. Дизајнот за заштеда на простор и најдобриот организатор на фрижидерот го одржуваат кујнскиот фрижидер организиран, без расфрлани јајца или кревки кутии со јајца. Карактеристики-Боја : Зелена. 90см-Материјал : Пластичен Пакет, Вклучувајќи 1 х кутија за јајца.

Поврзани производи..