• Свеж
Дифузер за есенцијални масла од Rraeoy, ултразвучен дифузер од 400мл арома, овластувач за ладна магла со 7 поставувања на светлина во боја, автоматски без вода за домашн?
zoom_in

Дифузер за есенцијални масла од Rraeoy, ултразвучен дифузер од 400мл арома, овластувач за ладна магла со 7 поставувања на светлина во

DEN 1476.64

Стока
check Во продавницата

400мл дифузер за ароматерапија Дифузерите на арома на пареа може да се користат како овлажнител, машина за воздух, ноќна светлина, одличен подарок Да создадете мирна и удобна околина за да се опуштите и да уживате во животот. Дифузер за ароматерапија - Овој ултразвучен дифузор за есенцијално масло е неверојатен мултифункционален уред за ароматерапија, дава ултра фина и мазна магла која може да ја омекне и навлажне сувата и испреплетената кожа, да го намали зрачењето, да создаде тивка и топла атмосфера за вас , да ви помогнеме да имате корист од заздравување на мирисот. 7 светла & 2 режими со 7 смирувачки LED светлосни бои, 2 режими на магла и 4 режими на тајминг (1 H/3 H/6 H/ON). Можете да го циклусите преку бои, или да го поставите да го поправи на една боја за да ги задоволите вашите различни потреби. Покрај тоа, можете да ги исклучите светлата кога спиете. Напредно ултразвучно небулизирање - Неговата ултразвучна технологија произведува вибрации со фреквенција од 2,4 милиони пати во секунда ја прекинува секоја мешавина на есенцијални масла и вода во милиони микрочестички без употреба на топлина (топлината ја уништува состојката на есенцијалните масла). Тивко и безводно исклучување : Дизајниран со капакот за елиминирање на бучавата и безбеден систем за автоматско исклучување, овој дифузер ќе работи без да ги вознемирува звуците и автоматски да се исклучи кога водата ќе истече. 400 мл капацитет, смирување на расположението, олеснување на стресот и промовирајте го спиењето. Подготвува влага за сува кожа, за спална соба, студија, канцеларија, дневна соба, спална соба, јога, бањата, конференциска сала, бебиња, ит Суво, можете да го освежите, воздухот преку арома дифузнаФауре : „Светлината“ прилагодува 7 бои на светлина, бојата може да се фиксира или исклучи.

Name:
diffuser/cool mist humidifier/night light
Size:
16.7*16.8cm / 6.6*6.6 inches
Water tank capacity:
400ML
Applicable area:
20-40 square meters
Material:
PP+ABS
Scope of application:
shop, kitchen, living room, bedroom, office, beauty salon
Package Contents:
2 x 400ML Aroma Diffuser, 2 x Charger Adaptor, 2 x User Manual:
Note:
We only sell aroma diffusers, excluding essential oils.:
Do not exceed the maximum water line when adding water:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will actively solve it for you.:
Your satisfaction is our unremitting pursuit. :

Поврзани производи..