• Свеж
Кеси За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба на тинзирон,6 Пакети Силиконски Кеси За Складирање Храна, Силиконски Кеси Отпорни на Истекување За Складирање Хр?
zoom_in

Кеси За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба на тинзирон,6 Пакети Силиконски Кеси За Складирање Храна, Силиконски Кеси Отпорни

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

БЕЗБЕДНО И СИГУРНО-кесите за складирање храна се изработени Од Платина Силикон, 100% одделение за храна, Без БПА Отпорен на топлина и студ (-104~446Ф), безбедно користен во замрзнувач, микробранова печка, Достапно Е Сос видео. БЕЗБЕДНА МАШИНА за МИЕЊЕ САДОВИ-силиконските контејнери за повеќекратна употреба со патент се широк дизајн на дното, лесни за чистење. Исушете го воздухот застанете наопаку или закачете ја слушалката, лесно исушете. Издржливо и еднократно складирање на храна, намалување на отстранувањето, помагајќи да ја спасиме нашата планета и да бидеме поодржливи. ЗАТВОРЕТЕ СО ПАТЕНТ + ЗАПТИВКА ЗА ЛИЗГАЊЕ - силиконска кеса за повеќекратна употреба со Заклучување Со Патент за удобна секојдневна употреба. Дополнителната шипка за запечатување обезбедува херметички и отпорен на истекување за течности или надворешно пакување. КОМПЛЕТ од 6 - 2 Големи димензии+2 Средна големина+2 Мали силиконски кеси за складирање храна за повеќекратна употреба кои можат да ја зачуваат храната свежа и да ја одржуваат домашната организација. ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА-Освен контејнерите за складирање храна за повеќекратна употреба, кеси за замрзнување или вреќа за готвење што ќе се користат во домот и кујната, тие можат да се користат за контејнери за сендвичи или кеси за ужина за патувања или кампување.

Поврзани производи..