• Свеж
Кучио Боја Сватовници Плус Ноктите Натопи-Појавување На Мани-Педи Со Беспрекорна Координација-Боја Лак И Боја Фурнир Гел Лак Во Иста Боја - Мачка Парична Казна! - Ко?
zoom_in

Кучио Боја Сватовници Плус Ноктите Натопи-Појавување На Мани-Педи Со Беспрекорна Координација-Боја Лак И Боја Фурнир Гел Лак Во

DEN 159.84

Стока
check Во продавницата

ПОСТИГНЕТЕ ИНСТАНТ ИСПЛАТА НА БОЈАТА Овој луксузен лак во боја обезбедува чист пигмент на ноктите со минимален напор. НАПРАВЕНО СО НАЈДОБРИТЕ СОСТОЈКИ. Нашата збогатувачка формула за нокти е направена без НИКАКОВ ДБП или толуен за да се осигура дека здравјето на вашите нокти е заштитено. ДОЖИВЕЈТЕ ТРАЈНИ РЕЗУЛТАТИ. Овој производ останува на место со својата силна формулација за да се осигура дека вашиот мани-педи ќе трае. ПРВАТА ПРИРОДНА ЛИНИЈА ЗА НЕГА НА НОКТИ. Основан во 1999 Година, Кучио Натурале беше единствениот бренд од ваков вид што се фокусираше на природно формулирани производи за ноктите, рацете и стапалата. НАПРАВЕНО ВО КАЛИФОРНИЈА. Повеќе од 25 години, Кучио разви и обезбеди врвни производи за убавина ширум светот. ПОСТИГНЕТЕ ИНСТАНТ ИСПЛАТА НА БОЈАТА. Овој луксузен лак во боја обезбедува чист пигмент на ноктите со минимален напор. НАПРАВЕНО СО НАЈДОБРИТЕ СОСТОЈКИ. Нашата збогатувачка формула за нокти е направена без НИКАКОВ ДБП или толуен за да се осигура дека здравјето на вашите нокти е заштитено. ДОЖИВЕЈТЕ ТРАЈНИ РЕЗУЛТАТИ. Овој производ останува на место со својата силна формулација за да се осигура дека вашиот мани-педи ќе трае. ПРВАТА ПРИРОДНА ЛИНИЈА ЗА НЕГА НА НОКТИ. Основан во 1999 Година, Кучио Натурале беше единствениот бренд од ваков вид што се фокусираше на природно формулирани производи за ноктите, рацете и стапалата. НАПРАВЕНО ВО КАЛИФОРНИЈА. Повеќе од 25 години, Кучио разви и обезбеди врвни производи за убавина ширум светот.

Поврзани производи..