• Свеж
Кабел За Полнач За Адаптер за напојување За Противпожарна ТЕЛЕВИЗИЈА, Стап За Противпожарна ТЕЛЕВИЗИЈА, Таблет За Пожар ,ablо, Dо Точка и ЗА ТЕЛЕФОНИ СО Android USB Полнач ?
zoom_in

Кабел За Полнач За Адаптер за напојување За Противпожарна ТЕЛЕВИЗИЈА, Стап За Противпожарна ТЕЛЕВИЗИЈА, Таблет За Пожар ,ablо, Dо Точка и ЗА

DEN 1281.60

Стока
check Во продавницата

1x Кабел За Напојување за Полнење (1,5 метри должина) + 1x Адаптер За Домашен Ѕид [Црна Боја] Совршен за напојување уреди како Оган ТВ Стап (Сите Генерација), Оган ТВ (Најновата Генерација), Оган Таблети ,oо и многу повеќе. Исто така, може да се користи како Кабел За Синхронизација На Податоци и Чаринг За Паметни Телефони Андроид Виндоус, MP3, Camere Со micro USB b порта. ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ-Нашата Компанија Сака вашиот Повторен Бизнис значи, ако не Ви се Допаѓа нашиот Производ или Не Го Сакате Од Која било Причина, Со Задоволство ќе Го Прифатиме Враќањето и Ќе Ви Ги Вратиме Парите. 30 Дена Гаранција За Враќање На Парите. [ДОВЕРЛИВ ПРОДАВАЧ] - Купете Од Мега1комп, Доверлив Продавач, за мир на умот. Заштитете го вашиот уред и инвестиции со купување вистински производи од Продавачот НА САД. 1x Кабел За Напојување за Полнење (1,5 метри должина) + 1x Адаптер За Домашен Ѕид [Црна Боја]. Совршен за напојување уреди како Оган ТВ Стап (Сите Генерација), Оган ТВ (Најновата Генерација), Оган Таблети ,oо и многу повеќе. Исто така, може да се користи како Кабел За Синхронизација На Податоци и Чаринг За Паметни Телефони Андроид Виндоус, MP3, Camere Со micro USB b порта. ГАРАНЦИЈА ЗА ВРАЌАЊЕ НА ПАРИТЕ-Нашата Компанија Сака вашиот Повторен Бизнис значи, ако не Ви се Допаѓа нашиот Производ или Не Го Сакате Од Која било Причина, Со Задоволство ќе Го Прифатиме Враќањето и Ќе Ви Ги Вратиме Парите.

Поврзани производи..