• Свеж
Кујнски Прибор За ДОИТОЛ Комплет Кујнски Прибор Комплет Ракавица За Ракавици За Остриги Отворач За Шукање Рачни Штипки Стегач За Рачна Алатка За Морска Храна Сили?
zoom_in

Кујнски Прибор За ДОИТОЛ Комплет Кујнски Прибор Комплет Ракавица За Ракавици За Остриги Отворач За Шукање Рачни Штипки Стегач

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

Безбедни материјали, здрави и сигурни Мазен и удобен ergономски дизајн, лесен за држење и употреба, лесен за држење, без лизгање. Практична, мазна површина, силна и издржлива. Лесен и компактен, лесен за употреба и складирање. Заштитете ги рацете, безбедни и безгрижни и отпорни на триење, непроменети долго време. Заштитете ги рацете од исекотини и гребнатини од школка од остриги или други остри предмети. Купете со доверба. Ние ќе обезбедиме одлична услуга за секој клиент. Ако имате какви било прашања или сомнежи или проблеми по продажбата, ве молиме контактирајте не прво. Опис дали сте во потрага за професионални, но прифатлива остриги скимер костец? Дали барате цврста, сигурна алатка која може да изврши повеќе задачи одеднаш? Ако е така, повеќе не барајте го! Нашите професионални рачни клипови мора да ги задоволат вашите потреби. Ова е еден од вашите најдобри избори. Карактеристики-Материјал : Силикон.- Големина : Околу 4.- Безбедни материјали, здрави и сигурни.- Мазен и удобен ergономски дизајн, лесен за држење и употреба, лесен за држење, без лизгање.- Практична, мазна површина, силна и издржлива.- Лесен и компактен, лесен за употреба и складирање.- Заштитете ги рацете, безбедни и безгрижни и отпорни на триење, непроменети долго време. Пакет Вклучувајќи 1 х рака клип.

Поврзани производи..