• Свеж
Индијабигшоп Нерѓосувачки Челик Лента Дизајн Четвртина Плоча Вечера Плоча Хаос Коцки Одлично За Кампување, Тркалезни Челични Плочи, Индиски Вечера Плочи, Кампува?
zoom_in

Индијабигшоп Нерѓосувачки Челик Лента Дизајн Четвртина Плоча Вечера Плоча Хаос Коцки Одлично За Кампување, Тркалезни Челични

DEN 848.00

Стока
check Во продавницата

ДИМЕНЗИЈА-Должина : - 1111,5, Висина : - 1 Инч. РАЗНОВРСНА ТРКАЛЕЗНА ПЛОЧА од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК - Одлична За внатрешна и надворешна употреба, лесен транспорт, складирање и складирање - Вечера, Кампување, Скари, Излети, Патувања, Настани на Отворено. УДОБЕН И СИЛЕН и ИЗДРЖЛИВ - Лесен за употреба и лесен за чистење. супер силна и безбедна за миење садови. заоблена усна нема остри рабови, нерѓосувачкиот челик е отпорен на ' рѓосување, времето не е проблем, нерѓосувачкиот челик е издржлив и елегантен за надворешната маса, нерѓосувачкиот челик 304 има најдобра корозија и издржливост. ВИСОК КВАЛИТЕТ-Ова е истата оценка од нерѓосувачки челик што се користи во прибор од висока класа. ВНАТРЕШНА И НАДВОРЕШНА УПОТРЕБА-Одлична За внатрешна и надворешна употреба со лесен транспорт, складирање и чистење. идеален за вечера, кампување,. Индијабигшоп Нерѓосувачки Челик Талис / Плочи Со Премиум Сребро Сјае Идеални Чинии За Сервирање На Разни Прехранбени Производи На Трпезариска Маса.Високо Издржлив И Изработен Од Фино Квалитетен Нерѓосувачки Челик. Користи : - Се Користи За Сервирање На Целиот Ручек Или Вечера Храна Предмети На Трпезариска Маса.Уникатната Комбинација На Издржливост и Корисност. Лесно Е Способен / Издржлив/ Отпорен на Корозија Изработен од Висококвалитетен Челик.

Поврзани производи..