• Свеж
Големи Влошки За Кревети За Носење Од Бамбус Што Се Перат, Здолниште За Пелени За Возрасни За Голема Апсорпција, Душеци За Кревети Што Се Перат за Мокрење Во Кревет ?
zoom_in

Големи Влошки За Кревети За Носење Од Бамбус Што Се Перат, Здолниште За Пелени За Возрасни За Голема Апсорпција, Душеци За Кревети Што

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ПРИЈАТЕЛСКИ ЗА КОЖАТА и ДИШЕ : Нашето здолниште е направено од чист памук, кој е пријателски за кожата и дише, правејќи го носителот да се чувствува неверојатно удобно АПСОРПЦИЈА НА ВЛАЖНОСТ и ДИСИПАЦИЈА на ТОПЛИНА : како функционално здолниште за возрасни, ова здолниште може да ја апсорбира влажноста и топлината, што е многу практично. ОПСЕГ на ПРИМЕНА : не Само за постарите лица кои страдаат од уринарна инконтиненција, туку и за жените за време на менструацијата. МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА УПОТРЕБА : ова здолниште не е само умерено еластично и погодно за носење, туку може да биде погодно и за церада за покривање на друга облека за преклопување, мултифункционално, многу погодно. СПРЕЧУВАЊЕ НА СТРАНИЧНО ИСТЕКУВАЊЕ : кога жените го носат ова здолниште за време на менструацијата, тие повеќе нема да се грижат дали ќе ги расипат постелнините навечер и ќе можат да спијат цела ноќ. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Здолниште За Пелени За Возрасни : Памук Соодветна Тежина : Прибл. 50-80кг/110-176лб Максимален Обем На Половината : Прибл. 1м/39во Опсег на Примена : не Само за постарите лица кои страдаат од уринарна инконтиненција, туку и за жените за време на менструацијата. Пакет Листа : 1 х Возрасни Пелена Здолниште.

Item Type:
Adult Diaper Skirt
Material:
Cotton
Suitable Weight:
Approx. 50-80kg/110-176lb 
Maximum Waist Circumference:
Approx. 1m/39in 
Scope of Application:
Not only for the elderly who suffer from urinary incontinence, but also for women during their menstrual period.
Package List:
1 x Adult Diaper Skirt:

Поврзани производи..