• Свеж
Gafoki завртки пар на патот за завртки за преклопување на додаток m рачка за прилагодување на алуминиум за алуминиум за планински велосипед алуминиум сопирачка фиксн?
zoom_in

Gafoki завртки пар на патот за завртки за преклопување на додаток m рачка за прилагодување на алуминиум за алуминиум за планински велосипед

DEN 1107.20

Стока
check Во продавницата

Алуминиумска легура Завртки за прилагодување на сопирачките- Погодно е за повеќето велосипеди за патишта, планински велосипед, фиксна опрема и велосипед за преклопување. M7 завртка- нишка за завртки со висока прецизна завртка, лесен за инсталирање со помош на соодветниот хексадециран клуч (не е вклучен). Завртки за прилагодување на рачката на сопирачката- Алуминиумска легура Висока цврстина, отпорност на абење, отпорност е, 'рѓа. Завртки за прилагодување на сопирачката за велосипеди- Управувачки завртки за прилагодување на велосипед. Завртки за рачката на сопирачката- нишка за завртка со висока прецизност, лесна за инсталирање со помош на соодветниот хексадециран клуч (не е вклучен). Алуминиумска легура. Завртки за прилагодување на сопирачките- Погодно е за повеќето велосипеди за патишта, планински велосипед, фиксна опрема и велосипед за преклопување. M7 завртка- нишка за завртки со висока прецизна завртка, лесен за инсталирање со помош на соодветниот хексадециран клуч (не е вклучен). Завртки за прилагодување на рачката на сопирачката- Алуминиумска легура Висока цврстина, отпорност на абење, отпорност е, 'рѓа. Завртки за прилагодување на сопирачката за велосипеди- Управувачки завртки за прилагодување на велосипед. Завртки за рачката на сопирачката- нишка за завртка со висока прецизност, лесна за инсталирање со помош на соодветниот хексадециран клуч (не е вклучен). Пакетот вклучува 2 x завртки Опис на описот на сопирачката на сопирачката завртка изработена од тврда алуминиумска легура, овие завртки се и долготрајни за сите временски услови.

Поврзани производи..