• Свеж
UXZDX 1Pcs Решетка За Сушење Закачалка Минималистичка Облека Прачка За Сушење Преклопување Затворен Балкон Закачалка За Решетка За Облека
zoom_in

UXZDX 1Pcs Решетка За Сушење Закачалка Минималистичка Облека Прачка За Сушење Преклопување Затворен Балкон Закачалка За Решетка За Облека

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Изработен е од висококвалитетна пластика, која не е лесно да се скрши и ја зема предвид отпорноста на триење, ја штити облеката и капите и спречува заглавување Решетката за чевли прифаќа проширен и зголемен дизајн, висококвалитетни цевки и повеќеслојно складирање, што може да складира повеќе предмети. Хуманизиран дизајн на гумена подлога, влошките за стапала може да се прилагодат за да се прилагодат на различна земја, за да се одржи рамнотежата на закачалката. Користете еколошки пластичен прашок за прскање, полиран ситно, издржлив, отпорен на влага, отпорен на ' рѓа и анти-пролевање. Висечката цевка во форма на лак е зголемена на врвот, а лепилото за прицврстување на висечката цевка е задебелено. Паметниот дизајн го прави товарот потрајни. Спецификација : Материјал : челични цевки површина : заштита на Животната Средина облога во прав дебелина : 0,8 мм, дијаметар на цевката 32 мм боја : црна, сребрена големина : 185*66*30см тежина : 8500гдескрипција : изработен е од висококвалитетна пластика, која не е лесно да се скрши и ја зема предвид отпорноста на триење, ја штити облеката и капите и спречува заглавување.Решетката за чевли прифаќа проширен и зголемен дизајн, висококвалитетни цевки и повеќеслојно складирање, што може да складира повеќе предмети.Хуманизиран дизајн на гумена подлога, влошките за стапала може да се прилагодат за да се прилагодат на различна земја, за да се одржи рамнотежата на закачалката.

Material:
steel pipe
Surface:
Environmental protection powder coating
Thickness:
0.8mm, pipe diameter 32mm
Color:
black, silver
Size:
185*66*30cm
Weight:
8500g
description:
It is made of high-quality plastic, which is not easy to break, and takes into account abrasion resistance, protects clothes and hats, and prevents snagging.:
The shoe rack adopts a widened and enlarged design, high-quality pipes, and multi-layer storage, which can store more items.:
Humanized rubber pad design, foot pads can be adjusted to adapt to different ground, to maintain the balance of the hanger.:
Use environmentally friendly plastic spray powder, polished finely, durable, moisture-proof, rust-proof, and anti-shedding.:
The arc-shaped hanging tube is enlarged at the top, and the fixing glue of the hanging tube is thickened. The clever design makes the load-bearing more durable.:
Packing includes:
1×hanger
notes:
1. Due to manual measurement, please allow an error of 0-2 cm. Thank you for your understanding.:
2. The monitor is not calibrated, and the color of the object shown in the photo may be slightly different from the actual product. Please refer to the actual product.:
3. Please note that this product requires you to assemble it yourself.:
Make sure that the clothes do not fall off. :

Поврзани производи..