• Свеж
Хелоу 4 парчиња Стапчиња За Јадење За Гејмери,Клипови За Ужина,Ракави За Прсти За Игри,Контролори На Игри, Додатоци За Игри, Додатоци За Мобилни Телефони, Подароци З?
zoom_in

Хелоу 4 парчиња Стапчиња За Јадење За Гејмери,Клипови За Ужина,Ракави За Прсти За Игри,Контролори На Игри, Додатоци За Игри, Додатоци

DEN 3.33

Стока
check Во продавницата

БЕЗ ВАЛКАНИ РАЦЕ : кога го користите вашиот мобилен телефон, компјутер или на работа, можете да јадете чипс од компири или други закуски без да ги контаминирате рацете ВИСОКА ЧУВСТВИТЕЛНОСТ : Кога ја играте играта, стапчето за јадење со прст може да го направи вашиот екран или глушец без масло или прав. Затоа можете да добиете подобро искуство со игри и лесно да ја добиете играта. БЕЗБЕДЕН МАТЕРИЈАЛ : изработен е од пластика ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ за храна. Безбедноста и заштитата на животната средина, лесни за чистење, може повторно да се користат. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : треба да ги вметнете показалецот и средниот прст во тркалезната дупка, така што стапчињата за јадење на играта ќе бидат поставени над прстите, лесно можете да ги контролирате стапчињата за јадење за да ја држите храната. МАГИЧНИ ГАЏЕТИ : овој интересно дизајниран тонг за прсти ви овозможува лесно да јадете закуски кога играте компјутерски или мобилни игри без да се грижите дали ќе ги извалкате прстите. Овој стап за јадење со прст е неверојатен производ кој ви помага да ги ослободите рацете!.

Поврзани производи..