• Свеж
БАРИЕРИ За Паркирање Против Тркалање Брава За Паркирање Брава За Паркирање И Клуч Триаголен Задебелен Тип На Несреќа Заклучување За Паркирање Заклучување За Закл?
zoom_in

БАРИЕРИ За Паркирање Против Тркалање Брава За Паркирање Брава За Паркирање И Клуч Триаголен Задебелен Тип На Несреќа Заклучување

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

Овој Локатор на Тркала Е Погоден за Гаражи, Големи Паркинзи или Паркинзи на Отворено за Да Обезбеди Соодветна Заштита за Вашето Возило и Лична Безбедност ●Лактот Може Да се Формира Еднаш Без Заварување, што Значително Го Подобрува Отпорот На Притисок И Удар, Идеален За Паркирање и Патеки. Заштитете го Вашиот Паркинг Простор од Нелегално Паркирање.Паркинг, Преклопен или Отклучување. ●Фин Процес На Сликање, ' рѓа, Униформност на Бојата, Убаво и Отпорно на Корозија. ● Ова Е Идеална Бариера За Заклучување за Заштита На Вашето Возило. ●Добредојдовте Во Нашата Синтеза На Челик.Изглед на производот, Уникатен Дизајн, Фина Изработка, Лесен за Употреба, Безбеден, Издржлив, Сигурен, Флексибилен и Лесен за Ракување.Овој Производ Е Фиксиран На Паркинг Просторот, Заштитете Ја Контролата На Местата За Паркирање За Да Спречите Други Зафатени Возила Име На Производот : Триаголник Заклучување За Паркирање : Жолта Големина : 600 € 150 € 280 Mm Material : Ладно Валани Челик Тежина : 5 Kg Finish : Надворешна Епоксидна Полиестерска Боја Прскање} Карактеристики : Еднодимензионално Тело Под Притисок Формирано Од Жлеб Формиран Во Контакт со Истегнување На Земјата, отпорност на компресија Означете Го Вашиот Паркинг Простор, оставајќи Го Заклучен За Да Спречите Некој Друг Да Го Вози Вашиот Автомобил И Да Ја Подобри Безбедноста На Имотот Идеална Бариера За Заклучување За Да Го Заштитите Паркингот На Вашето Возило од повреди пакетот вклучува : 1 заклучување за паркирање4 * Завртки За проширување 2 * рефлектирачки налепници забелешка : од Разликата На Екранот, Така Што Ќе Има Одредена Боја.

Поврзани производи..