• Свеж
Јакурлер 25 Парчиња Пакет Треперлив Ѕид Позадина Сирена Иридентна Светло Сина Квадратна Треперлива Позадина Панели За Светки За Роденденски Украси Свадба Моминск?
zoom_in

Јакурлер 25 Парчиња Пакет Треперлив Ѕид Позадина Сирена Иридентна Светло Сина Квадратна Треперлива Позадина Панели За Светки

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : Ќе Добиете 25 Парчиња Панели Со Светки Со 50 Парчиња Патент Врски, 30 Парчиња Лабави Светки Како Резервни Делови, Секој Панел Околу 11,8 Х 11,8 Инчи/ 30 Х 30 См; И Имајте Предвид дека Балонот За Држач За Позадина и Другите Украсни Додатоци не се Вклучени ПОГОДЕН ЗА МНОГУ ПРИЛИКИ : Овие Панели Се Совршени За Свадби, Родендени, Вечери, Невестински Тушеви, Тушеви За Бебиња, Рамки За Слики, Разни Забави, Настани, Па Дури И Ѕидови во Вашата Кујна и Спални Соби. ЛЕСЕН ЗА СКЛОПУВАЊЕ и ДЕФЕКТ : Нашите Ѕидни Панели Со Испреплетени Светки Се Лесни За Инсталирање; Секој Панел Има Клипови, Само Треба Да Ги Притиснете Машките И Женските Клипови Заедно За да Ги Соберете во Обликот што Ви се Допаѓа И Да Го Поставите Каде Сакате; Тој е Лесен, Лесен За Носење и Закачување На Штанд, Лесен за Симнување. КВАЛИТЕТ : Нашиот Панел За Заднина На Ѕидот Со Испреплетени Светки Е Главно Изработен од Висококвалитетен Материјал Од Пп Смола со Цврстина И Издржливост; Панелот Може Да Се Свитка; Не Е Кревок ; Може Повторно да се Користи Повеќе Пати. Нашата УСЛУГА : Се Надеваме Дека Ви се допаѓаат Нашите Производи,Вашето Најголемо Задоволство Е Наш Врвен Приоритет.Ако Не Сте Задоволни Со Купувањето Од Која Било Причина, Ве Молиме Известете Ни И Ветуваме Дека Ќе Го Замениме Или Вратиме.

Поврзани производи..