• Свеж
18 џебни клучеви и алатка се тркалаат торбичка торбичка торба рачно изработена водоотпорна ПВЦ ламинирана балистичка полиестерска платно за занаетчии за занаетчи?
zoom_in

18 џебни клучеви и алатка се тркалаат торбичка торбичка торба рачно изработена водоотпорна ПВЦ ламинирана балистичка полиестерска

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ТЕАЛНА Алатка за торбичка : Тешката мулти-намена торбичка за алатки (алатки не се вклучени) за складирање на алатки, како што се шрафцигер, мали алатки, ореви и завртки, приклучоци и многу повеќе, оваа торбичка со тешки алатки се конструираат во густа 16-Оз Врвен квалитет : Овој полиестер силен како торба за итни случаи за складирање на комплет за прва помош, комплет за алатки за итни случаи во автомобил за патување. ТЕАЛНА Алатка за торбичка : Тешката мулти-намена торбичка за алатки (алатки не се вклучени) за складирање на алатки, како што се шрафцигер, мали алатки, ореви и завртки, приклучоци и многу повеќе, оваа торбичка со тешки алатки се конструираат во густа 16-Оз. Врвен квалитет : Овој полиестер силен како торба за итни случаи за складирање на комплет за прва помош, комплет за алатки за итни случаи во автомобил за патување. Тешката мулти-намена торбичка за алатки за тркалање (алатки што не се вклучени) за складирање на алатки, како што се шрафцигер, мали алатки, ореви и завртки, приклучоци и многу повеќе. Прави одличен подарок : Ова прави одличен подарок за вашиот пријател, најблиски и семејство. Прави одличен подарок за секого и за сите, како носач на алатки за организирање на мали техничари и опрема за тестирање, како што се битови за вежбање, клешти, клучеви, нараквици, шрафцигери и сл.

Поврзани производи..