• Свеж
Sign EniSex Braille Sign 10 Pack, знак за бања 6 x 9 налепници за винил декорации самостојно водоотпорно, УВ заштитен, одлично за wallидот на вратата во бизнисот, канцеларијата, ресто?
zoom_in

Sign EniSex Braille Sign 10 Pack, знак за бања 6 x 9 налепници за винил декорации самостојно водоотпорно, УВ заштитен, одлично за wallидот

DEN 487.68

Стока
check Во продавницата

【Високо видлива и пакет со вредности】 Ова е пакет со вредности од 10 компјутери Унисекс знаци за тоалети Овие налепници за одмор во унисекс ќе им помогнат на сите ваши гости, посетители и вработени лесно да ги најдат бањите во вашите простории. Бои со висок контраст и супер смели фонтови со професионален изглед за да постигнат привлечно око и да имаат комуникација со големо влијание. 【Премиум и издржлива】 Овие знаци на унисекс бања се направени со 4 милји висококвалитетни винилни декларации и над обложени за дополнителна заштита кои се издржливи и долготрајни, УВ -заштитени, водоотпорни. Тешко е да се засили, испука или искине и може да се користи затворен и на отворено. Може да издржи повеќето услови на животната средина и нема да избледи во екстремни температури. 【Информативен знак】 Нашите знаци за тоалети со високи перформанси се со големина од 6 x 9 инчи. Може да се монтира на wallsидови или врати. Знакот за тоалети за мажи и жени може да им помогне на вашите гости лесно да ги идентификуваат, елиминираат целата збунетост и јасно ја обележуваат локацијата на објектот со знаци на бања. Одлично за канцеларија, бизнис, ресторан или дом. 【Лесно за инсталирање】 Знаците за тоалети за деловно работење со самолеплива поддршка ја прават инсталацијата неколку секунди, многу лесна за инсталирање. Едноставно исчистете ја површината на која ја ставате, излупете го грбот и залепете ја таму каде што ќе се види. Нема потреба од какви било алатки или опрема. Знакот за тоалетот „Унисекс Брајо“ може лесно да се примени на која било површина. 【100% Загарантирано задоволство】 YTFGGY е посветена на обезбедување на сите клиенти со висок квалитет на производи и задоволително искуство во купување. Ако има какви било прашања во врска со налепницата за знаци на тоалетот „Унисекс Брајо“, Ве молиме слободно контактирајте со нас, ние нудиме 36-дневни пари за враќање на парите и 24 часа преку Интернет услуга за клиенти. Unisex Braille Restroom Sign 10 Pack, Bathroom Sign 6" x 9" Vinyl Decal Stickers Self Adhesive Waterproof, UV Protected, Great for Door Wall in Business, Office, Restaurants, Black & White YTFGGY have designed these Unisex Braille Restroom Sign Sticker with high performance Одделение винил, и отпечатен со долготрајни мастила и додаде УВ сјајно заштитно преклопување за да се создаде водоотпорна, водоотпорна, гребење и УВ отпорни на решенија кои нема да избледат и ќе траат многу години.

Поврзани производи..