• Свеж
Кошница За Сушење Ветроупорна Корпа За Сушење Преклопен Полиестер 360 Степени Ротирачка Убавина Јајце Долна Облека Сушење Нето Материјали За Домаќинство Над Решет?
zoom_in

Кошница За Сушење Ветроупорна Корпа За Сушење Преклопен Полиестер 360 Степени Ротирачка Убавина Јајце Долна Облека Сушење Нето Материјали

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

ВИСОК КВАЛИТЕТ-Изработен е Од Висококвалитетен Полиестерски Материјал Должината на Производот Е 32см, Ширината е 20см. ДИЗАЈН-Дизајниран Со Мрежа Што Дише За Да Помогне Брзо Да се Исуши и Да ја Зголеми Циркулацијата на Воздухот, Оваа Корпа За Сушење Го Олеснува Задоволувањето На Потребата Од Сушење Ситници и Одржување На Се Организирано. Карактеристика : Мултифункционална, Практичност, Заштеда На Простор. Оваа Корпа За Сушење Е Погодна За Сушење Тоалети, Козметички Четки, Сунѓер За Убавина, Чорапи. `+100% ЗАДОВОЛНИ ВЕТИ дека-Секој Проблем со Нашиот Производ, Ве Молиме Контактирајте Не Прво И Ние ќе Ви Одговориме Со Најдобро Решение Во Рок Од 24 Часа. Зошто Да Не Пробате?. Со Ветроупорна Кука и 360° Ротирачка Отпорна на Заплеткување, Оваа Корпа За Сушење е Силна и Издржлива за Долгорочна Употреба и Има Уредници и Безбедни Шевови. големина : 32x20cm Package вклучува : 1x сушење мрежа.

Поврзани производи..